Κεντρική Basket League Άρης Τοποθετήθηκε ο Πέτγουεϊ για το επεισόδιο στην Πάτρα

Τοποθετήθηκε ο Πέτγουεϊ για το επεισόδιο στην Πάτρα

Ο Μπρεντ Πέτγουεϊ πήρε θέση για το επεισόδιο στην Πάτρα, κατά τη διάρκεια του αγώνα του Άρη με τον Προμηθέα, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν επιτέθηκε στους οπαδούς της ομάδας του, αλλά σ’ έναν συγκεκριμένο, ο οποίος έβριζε τη μητέρα του.

Η ανάρτηση του στο facebook:

“Είναι άσχημο να πρέπει να εξηγήσω αυτή την πράξη, αλλά δεν τα έβαλα με την πλευρά των φιλάθλων του Άρη. Όλοι όσοι είναι στο μπάσκετ ξέρουν ότι πάντα δείχνω σεβασμό στους φιλάθλους των ομάδων. Υπήρχε ένας άνθρωπος που έβριζε τη μητέρα μου επανειλημμένα και δεν μπορώ να το δεχτώ αυτό σε οποιαδήποτε φάση της ζωής μου, ακόμα κι αν είναι σε αγώνα μπάσκετ. Κανένας άνδρας ή γυναίκα θα έμενε ήσυχος σε μια τέτοια κατάσταση, όταν κάποιος βρίζει τη μητέρα σου ή οποιοδήποτε άλλο μέλος της οικογένειάς σου. Αν είμαι λάθος που τρελάθηκα με αυτό, τότε θα είμαι λάθος 100% πάντα, γιατί αυτό δεν είναι εντάξει. Βρίσε με που μπορώ να παίξω στον τρόπο που εσύ περιμένεις, αλλά ο πατέρας, η μητέρα και η οικογένεια είναι εκτός μπάσκετ, είναι μια προσωπική επίθεση και δεν είναι εντάξει αυτό.

Αν δεν συμφωνείς με αυτό, δεν μπορώ να πω κάτι άλλο, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είχε να κάνει με τους υπόλοιπους φιλάθλους. Τον είδα, άκουσα τι έλεγε και δεν μπορούσα να το ελέγξω. Συγνώμη που φάνηκε ότι επιτίθεμαι στους φιλάθλους μας, αλλά όποιος με ξέρει, γνωρίζει ότι ποτέ δεν θα συνέβαινε κάτι τέτοιο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Άρης: Μέρος της προπόνησης Σλαφτσάκης και Μιλόσεβιτς

Ευχάριστα είναι τα νέα στο στρατόπεδο του Άρη ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης κόντρα στην …