Κεντρική ΕΚΑ "Νίκος Γκάλης" Στο τουρνουά “Νίκος Φιλίππου” η Μικτή

Στο τουρνουά “Νίκος Φιλίππου” η Μικτή

filipou

Στα Γιάννενα θα βρεθεί αυτό το Σαββατοκύριακο η Μικτή ομάδα του ΕΚΑ «Νίκος Γκάλης», όπου θα πάρει μέρος στο 1ο Τουρνουά «Νίκος Φιλίππου», που διοργανώνεται από το Εργασιακό πρωτάθλημα Ιωαννίνων. Κατά τη διάρκεια του τουρνουά θα τιμηθεί ο πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής για την προσφορά του στο άθλημα, ενώ παράλληλα είναι μια πρώτης τάξης ευκαιρία να συναντηθούν τα Εργασιακά πρωταθλήματα Αθήνας και Ιωαννίνων.

Στόχος των διοργανωτών, αυτό να γίνει θεσμός για την Ήπειρο. Οι αγώνες θα φιλοξενηθούν στο Νέο κλειστό Γυμναστήριο Ιωαννίνων, παρουσία και του Νίκου Φιλίππου, ο οποίος θα τιμηθεί κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου του αγώνα της Κυριακής.

Τη Μικτή ομάδα του ΕΚΑ «Νίκος Γκάλης», αποτελούν οι: Πέτρος Κελέσης, Πέτρος Φούκος, Φώτης Μαρκόπουλος, Αλέξανδρος Τσακιρίδης, Γιώργος Βιδάκης, Γιώργος Κανελλόπουλος, Κίμωνας Γκιουλιστάνης, Σταύρος Σοφιανόπουλος, Νίκος Χούστης, Πέτρος Χιουτακάκος, Γιάννης Χατζηδάκης, Κωνσταντίνος Μιλπάνης. Προπονητής είναι ο Μάριος Χαλκιαδάκης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:
Σάββατο: 9/12 18:00 Βετεράνοι Καλαθοσφαιριστές Ιωαννίνων – Μικτή ΕΚΑ «Νίκος Γκάλης», Κυριακή: 10/12 12:00 Μικτή Εργασιακού Πρωταθλήματος Ιωαννίνων – Μικτή ΕΚΑ «Νίκος Γκάλης».

Αρωγοί αυτής της προσπάθειας, είναι οι εταιρίες:«Watt+Volt» παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, η ιατρική εταιρεία «Ιατρική Φροντίδα», το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «Ζαγόρι» και η εταιρεία αθλητικού ρουχισμού «Athlos». Tο συμβούλιο του Εργασιακού Πρωταθλήματος Ιωαννίνων τους ευχαριστεί θερμά για την πολύτιμη βοήθειά τους.

filipou 1

  • tapa photo

    Περίεργες συμπτώσεις

    Τη στιγμή που η διοίκηση των Κριτών της Αθήνας επιμένει να κρατά ψηλά τις τιμές, δίχως να …
  • Φασούλας

    Τολμάς να τον διώξεις;

    Η συνταγή είναι γνωστή. Ο εκ Πατρών προερχόμενος παράγοντας δίνει την «είδηση» στο ψευτο-s…
  • merika tania

    Δεν το λες κι επιτυχία…

    Τσάμπα θυσιάστηκε η… “Ιφιγένεια” (βλέπε Διονυσιάδης). Ούτε ούριο άνεμο έφερε, …
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΕΚΑ "Νίκος Γκάλης"

Δειτε επισης

Το ΕΚΑ Basket «Νίκος Γκάλης» θα τιμήσει την ΟΣΕΚΑ

Το μπάσκετ με αμαξίδιο αποκτά όλο και περισσότερους φίλους. Το μπάσκετ με αμαξίδιο πηγαίνε…