Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Παίξαμε ωραίο μπάσκετ, μπράβο στους παίκτες…”

“Παίξαμε ωραίο μπάσκετ, μπράβο στους παίκτες…”

paok 3

Ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλός απέναντι στην ΑΕΚ και πήρε μια δίκαιη νίκη. Ετσι οι “ασπρόμαυροι” έδωσαν συνέχεια στο νικηφόρο τους σερί στο πρωτάθλημα και μετά το τέλος του αγώνα με την “Ενωση”, ο κόουτς του ΠΑΟΚ είπε:

Για το θετικό αποτέλεσμα: “Η ΑΕΚ έχει ποιοτικό ρόστερ και έναν έμπειρο προπονητή αλλά και ένα καλό μομέντουμ. Κάναμε καλό ματς στις δύο μεριές του γηπέδου με συνέπεια. Παίξαμε ωραίο μπάσκετ, ευχαριστούμε τον κόσμο και συγχαρητήρια στους παίκτες. Εχουνε κάνει κι άλλες καλές εμφανίσεις αλλά σε μικρότερη διάρκεια. Ηταν το καλύτερο ματς σε διάρκεια. Είχαμε ενέργεια και πήραμε αυτή την νίκη”.

Για το τι άλλαξε μετά την Λούντβιγκσμπουργκ: “Η ομάδα σταδιακά αναπτύσσει το παιχνίδι της και παίζει καλό μπάσκετ. Το λένε τα αποτελέσματα και οι εμφανίσεις. Εχουμε δρόμο για να γίνουμε πιο καλή ομάδα”.

Για το ότι ο Καββαδάς προκάλεσε προβλήματα στο δεύτερο δεκάλεπτο: “Θεωρήσαμε ότι ο Καββαδάς δεν μπορεί να κερδίσει τον ΠΑΟΚ. Αν δεν έβρισκε λύσεις η ΑΕΚ από Σάκοτα και Χάρι, δεν θα μπορούσε να κερδίσει. Ο Καββαδάς έβαλε πολλούς πόντους αλλά πήραμε καλές αποφάσεις. Παίζουμε με την ΑΕΚ αντίπαλο… Δεν μπορούμε να έχουμε ισορροπία σε όλες τις καταστάσεις”.

Για το αν υπάρχει κούραση: “Το ρόστερ είναι μια χαρά. Παίξαμε καλό μπάσκετ με Τενερίφη και Γκαζιαντέπ αλλά χάσαμε. Το Champions League είναι καλή διοργάνωση. Πληρώνουμε τις ήττες στο γήπεδό ματς”.

Για τον Χαραλαμπόπουλο: “Ηταν πρόβλημα η απουσία του, στην αρχή της σεζόν. Κάνει σοβαρή προσπάθεια. Μέρα με την μέρα ανεβαίνει, θα πάρει περισσότερο χρόνο αν αποδείξει ότι αυτό πρέπει να γίνει. Οι Ελληνες παίκτες κάνουν εξαιρετική δουλειά, θα τους στηρίξουμε στις καλές αλλά και στις κακές στιγμές”.

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • Γιάννης Καστρίτης

    Basket League: Αυλαία στην 4η αγωνιστική του Top 6

    Ολοκληρώνεται σήμερα η 4η αγωνιστική του Top 6. Με το παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και τον Κο…
  • levin porter jr paok

    ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

    Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …