Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Η κακή άμυνα και οι διορθώσεις…”

“Η κακή άμυνα και οι διορθώσεις…”

sakota 2

Η ΑΕΚ δεν ήταν καλή απέναντι στον ΠΑΟΚ και ο Ντράγκαν Σάκοτα έκανε λόγο για διορθώσεις που πιθανόν να γίνουν στην “Ενωση” αναφορικά με το ρόστερ. Συγκεκριμένα είπε:

“Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για το πολύ καλό παιχνίδι. Εμείς βοηθήσαμε να φαίνεται καλύτερος από ότι στα προηγούμενα παιχνίδια. Ούτε πίστευα πως έχουμε γίνει μεγάλα ομάδα σε δύο καλά ματς, ούτε σήμερα απογοτεύτικα. Κάναμε κακό ξεκίνημα δίχως ενέργεια να επιστρέψουμε στο παιχνίδι, έπαιξε ρόλο και η άμυνα. Μας στενοχωρεί όσα λέει το χαρτί αλλά έτσι είναι το πρωτάθλημα, τρέχει… Με την διακοπή πρέπει να διορθωθούμε.  Η άμυνα δεν ήρθε, έμεινε στην Αθήνα. Ο ΠΑΟΚ είχε σε καλή μέρα τους παίκτες. Εμείς δεν προσπαθήσαμε καν… Αυτό που έγινε στο πρώτο δεκάλεπτο είναι ανεξήγητο.

Για τις τέσσερις σερί ήττες στο πρωτάθλημα: “Θα μιλήσω με τους παίκτες, θα κάνουμε και κάποιες διορθώσεις. Εγώ προσπαθώ να βρω μια λογική για να βοηθήσω τα παιδιά. Τα εκτός έδρας ματς είναι πρόβλημα για εμάς. Σίγουρα υπάρχουν και τα καλά με τα προηγούμενα δύο ματς. Οταν λείπει κάτι, φαίνεται… Αλλά αυτή την στιγμή δεν υπάρχουν παίκτες. Η περιφέρεια δεν μας δίνει καλές λύσεις από τα σουτ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Χάνει (και) Νάιτ – Εκτός για άγνωστο διάστημα

Ακόμη ένα σημαντικό πρόβλημα για την ΑΕΚ Ακόμη ένα ισχυρό πλήγμα δέχθηκε η ΑΕΚ τη φετινή σ…