Κεντρική Ελλάδα ΟΣΕΚΑ Live o Sfera 102,2 από το Σύνταγμα

Live o Sfera 102,2 από το Σύνταγμα

Το ραδιόφωνο που ακούς, ο Sfera 102,2 την Κυριακή θα μεταδίδει το πρόγραμμά του από την πλατεία Συντάγματος, επί τρεις ώρες (11:00 – 14:00), στο “1ο Hope Streetball” που διοργανώνει η ΟΣΕΚΑ με τη συμμετοχή της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής (ΕΠΕ) και της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες (ΕΑΟΜ ΑμεΑ).

Το “1ο Hope Streetball”, μια εκδήλωση αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα Ανθρώπων με Αναπηρία, το οποίο θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο (2-3 Δεκεμβρίου) στην πλατεία Συντάγματος, πάει… sfera! Και τρέχει με 102.2 χτύπους καρδιάς.

Η ΟΣΕΚΑ με τη συμμετοχή της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής (ΕΠΕ) και της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες (ΕΑΟΜ ΑμεΑ) και την αμέριστη συμπαράσταση του δήμου Αθηναίων και τη Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, με την αμέριστη υποστήριξη του ΟΠΑΠ και της NRG, καλωσορίζει τον “Sfera 102,2“.

Το… ραδιόφωνο που ακούς θα είναι την Κυριακή από τις 11:00 έως τις 14:00 στην πλατεία Συντάγματος. Ο Παναγιώτης Τζωρτζάτος και η Βερίνα Ευαγγέλου θα δώσουν live τον παλμό της εκδήλωσης και βέβαια θα προσδώσουν άλλη διάσταση στην εκδήλωσή μας.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε ΟΣΕΚΑ

Δειτε επισης

Ευρωπαϊκό Β΄Κατηγορίας: Πρωταθλήτρια η Αυστρία

Με ηγέτη τον φοβερό και τρομερό Ούμπερτ Χάγκερ, η Αυστρία επιβλήθηκε της Λιθουανίας με 65-…