Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels Η νίκη του Κολοσσού και η πράξη αγάπης(vid)

Η νίκη του Κολοσσού και η πράξη αγάπης(vid)

Κολοσσός Ρόδου

“Άστραψε και βρόντηξε” ο Κολοσσός Ρόδου απέναντι στο Γ.Λ. Φάρο,φθάνοντας σε μία μεγάλης έκταση νίκη στο Βενετόκλειο.

Η κάμερα της “Ροδίτικης” ΚΑΕ βρέθηκε στο γήπεδο και κατέγραψε όσα δεν μπόρεσε να καταγράψει η τηλεοπτική κάμερα από την τέταρτη νίκη της ομάδας του Άρη Λυκογιάννη  στο πρωτάθλημα κόντρα στους “Θεσσαλούς.” Δείτε και εσείς στο παρακάτω βίντεο όσα δεν έδειξαν οι τηλεοπτικές κάμερες.

Στο μεταξύ, όπως ενημερώνουν οι νησιώτες με ανακοίνωσή τους: “Την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017, στο Βενετόκλειο, ο Κολοσσός H Hotels και οι Ακαδημίες στήριξαν τον Πόντο, την Ήπειρο,τη Θεσσαλία, τη Ρούμελη, τον Μωριά και την Κρήτη, στο Βενετόκλειο Κλειστό Γυμναστήριο,στην εκδήλωση: « Όλοι Μαζί Μπορούμε». Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε από την Αδελφότητα Ηπειρωτών Ρόδου «Το Σούλι», το Σύλλογο Θεσσαλών Ρόδου, την Αδελφότητα Κρητών Ρόδου ο «Ψηλορείτης», το σύλλογο Πελοποννησίων Ρόδου «Ο Μωριάς», το Σύλλογο Ποντίων Ρόδου «Διγενής Ακρίτας», το σύλλογο Ρουμελιωτών Ρόδου «Η Ρούμελη» με σκοπό να συγκεντρωθούν τρόφιμα μακράς διαρκείας για το Φιλόπτωχο Ταμείο της Ιεράς Μητροπόλεως Ρόδου.

Συμμετείχαν με το δικό τους μοναδικό χρώμα, η παιδική ομάδα μπάσκετ του Α.Ο. Κολοσσός Ρόδου με προπονητή τον κ. Σάκη Ξυπολυτά, ο Κολοσσάρας από την ΚΑΕ Κολοσσός H Hotelsκαι η Φιλαρμονική Δήμου Ρόδου με μαέστρο τον κ. Δημήτρη Χαλκιά. Τα τμήματα των Ακαδημιών άνοιξαν το παιχνίδι και κάλεσαν όλα τα παιδιά στις μπασκέτες, ο Κολοσσάρας συνάντησε μικρούς και μεγάλους, η Φιλαρμονική με μουσική εορταστική έδωσε την ξεχωριστή ατμόσφαιρα των ημερών, τα παιδικά τμήματα Συλλόγων Ηπειρωτών και Κρητών χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς ενώ από τους παρευρισκόμενους συγκεντρώθηκε ικανή ποσότητα τροφίμων για τις αδύναμες οικογένειες του νησιού μας.

Τα μέλη των Συλλόγων ενημερώθηκαν για τις Ακαδημίες και την ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels από την πρόεδρο Πελοποννησίων Ρόδου κα Μαρία Παπαδοπούλου. Η εκδήλωση πέτυχε τον καλό σκοπό μέσα από τη συνέργια, την αλληλεγγύη, τη γνωριμία των συλλόγων που έχουν ρίζες σε άλλους τόπους αλλά ζουν και χαίρονται τη φιλόξενη Ρόδο, αγαπούν και παρακολουθούν την μεγάλη ομάδα της στην Α1, τον Κολοσσό H Hotels.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Μεγαλώνει το γήπεδο του Κολοσσού με… φόντο την Ευρώπη

Αυξάνεται η χωρητικότητα στο γήπεδο του Κολοσσού Το κλειστό γήπεδο του Κολοσσού στην Καλλι…