Κεντρική Ελλάδα ΟΣΕΚΑ “Τριφυλλάκια” στο Σύνταγμα

“Τριφυλλάκια” στο Σύνταγμα

panathinaikos 1908

Η Ακαδημία μπάσκετ του Παναθηναϊκού Α.Ο. θα συμμετέχει την Κυριακή στο “1ο Hope Streetball” που θα διεξαχθεί στην πλατεία Συντάγματος. Οι ομάδες των Παγκορασίδων και των Παμπαίδων θα συμμετέχουν σε διαγωνισμούς, θα παίξουν μπάσκετ αλλά κυρίως θα πάρουν μάθημα ζωής και θα μεταφέρουν το μήνυμα πως ο αθλητισμός είναι για όλους.

“Το “1ο Hope Streetball“, μια εκδήλωση αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα Ανθρώπων με Αναπηρία, το οποίο θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο (2-3 Δεκεμβρίου) στην πλατεία Συντάγματος, έχει… πρασινίσει!

Η ΟΣΕΚΑ με τη συμμετοχή της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής (ΕΠΕ) και της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες (ΕΑΟΜ ΑμεΑ) και την αμέριστη συμπαράσταση του δήμου Αθηναίων και τη Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, με την αμέριστη υποστήριξη του ΟΠΑΠ και της NRG, καλωσορίζει τις ομάδες παγκορασίδων και παμπαίδων της Ακαδημίας Μπάσκετ του Παναθηναϊκού Α.Ο.

Οι νεαροί αθλητές και οι νεαρές αθλήτριες που λατρεύουν το μπάσκετ, θα προσδώσουν την Κυριακή το μεσημέρι ζωντάνια, κέφι και όμορφο θέαμα στην εκδήλωση. Θα πάρουν μέρος στα διαγωνιστικά, θα παίξουν μπάσκετ, θα είναι εκεί για να πάρουν (και να δώσουν) το μεγαλύτερο μάθημα της χρονιάς”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε ΟΣΕΚΑ

Δειτε επισης

Επιστρέφει στα παρκέ ο Μπάνε Πρέλεβιτς

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς φορά ξανά τα… αθλητικά του. Απίστευτο αλλά πέρα για πέρα αληθινό. Άλλωστ…