Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Υπόκλιση Ντόνσιτς σε Σπανούλη! “Πάντα με μάγευε”

Υπόκλιση Ντόνσιτς σε Σπανούλη! “Πάντα με μάγευε”

luca doncic real madrid

Ο Λούκα Ντόντσιτς ετοιμάζεται για την αποψινή (21:00) αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων και η Movistar+ παρουσίασε ένα εξάλεπτο ντοκιμαντέρ για τη ζωή του. Η μητέρα του, ο κολλητός του και οι πρώτοι προπονητές στην Ολίμπια Λιουμπλιάνας μίλησαν για το παιδί-θαύμα της των Μαδριλένων.

“Όταν άρχισε να περπατάει, έπαιζε με μία μπάλα στα χέρια. Είχε μια μπασκέτα στο δωμάτιό του και δεν σταματούσε να κάνει σουτ. Μία προπόνηση την ημέρα δεν ήταν αρκετή για εκείνον. Όταν έβρεχε, κανείς δεν ήθελε να πάει μαζί του στο γήπεδο, μόνο εκείνος”, δήλωσε η μητέρα του,  Μίριαμ Πότερμπιν.

“Η κατάκτηση του Eurobasket με την Σλοβενία είναι ό,τι σπουδαιότερο έχω πετύχει” και “πάντα με μάγευε ο Βασίλης Σπανούλης“! Αυτές είναι οι δύο κορυφαίες ατάκες του Λούκα Ντόντσιτς, ο οποίος δεν μιλάει πολύ στο ντοκιμαντέρ.

“Δεν μπορούσε να σταματήσει στην προπόνηση, ήθελε να είναι ανταγωνιστικός. Δεν δεχόταν την ήττα. Όλες τις κινήσεις που κάνει τώρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, τις έκανε από τότε, στην Σλοβενία. Από μικρός είχε έμφυτο ταλέντο. Έκανε προπονήσεις και έπαιζε αγώνες απέναντι σε μεγαλύτερους, δεν είχε πρόβλημα”, τόνισε ο κολλητός του, Γερνέι Μόλικ.

“Όλοι μου λένε αν μοιάζει με τον Ντράζεν (Πέτροβιτς) ή με τον Τόνι (Κούκοτς), εγώ λέω ότι είναι όλοι αυτοί μαζί”,υποστήριξε ο βετεράνος Σλοβένος παίκτης,  Πίτερ Βιλφάν.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Κάτας: «Για να κερδίσεις στο ΟΑΚΑ πρέπει να είσαι 40 λεπτά συγκεντρωμένος»

Στην έλλειψη συγκέντρωσης της Μακάμπι αναφέρθηκε ο Οντέντ Κάτας. Ο τεχνικός της Μακάμπι Τε…