Κεντρική Ελλάδα ΟΣΕΚΑ Η ομάδα του Φάρου στο Σύνταγμα

Η ομάδα του Φάρου στο Σύνταγμα

Κάτι μεγάλο ετοιμάζει η ΟΣΕΚΑ το Σαββατοκύριακο στο Σύνταγμα και θα έχει μαζί της πολλούς συμπαίκτες αλλά και εκλεκτούς καλεσμένους. Η γυναίκεια ομάδα μπάσκετ του Φάρου αποδέχθηκε την πρόσκληση και θα συμμετέχει στο «1ο Hope Streetball».

“Το «1ο Hope Streetball», μια εκδήλωση αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα Ανθρώπων με Αναπηρία, το οποίο θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο (2-3 Δεκεμβρίου) στην πλατεία Συντάγματος, έχει τον… Φάρο του!

Η ΟΣΕΚΑ με τη συμμετοχή της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής (ΕΠΕ) και της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες (ΕΑΟΜ ΑμεΑ) και την αμέριστη συμπαράσταση του δήμου Αθηναίων και τη Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, με την αμέριστη υποστήριξη του ΟΠΑΠ και της NRG, καλωσορίζει τη γυναικεία ομάδα του Φάρου.

Οι νεοφώτιστες στην Α1 κατηγορία, που βρίσκονται στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, διαγράφοντας εντυπωσιακή πορεία, άλλαξαν το πρόγραμμα ταξιδιού τους, προκειμένου να είναι κοντά μας. Το Σάββατο θα δώσουν μια όμορφη νότα στην εκδήλωσή μας…”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε ΟΣΕΚΑ

Δειτε επισης

Ευρωπαϊκό Β΄Κατηγορίας: Πρωταθλήτρια η Αυστρία

Με ηγέτη τον φοβερό και τρομερό Ούμπερτ Χάγκερ, η Αυστρία επιβλήθηκε της Λιθουανίας με 65-…