Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Δεν έχει σημασία ότι έχουμε νικήσει τρεις φορές στο ΣΕΦ”

“Δεν έχει σημασία ότι έχουμε νικήσει τρεις φορές στο ΣΕΦ”

pasqual

Ο Τσάβι Πασκουάλ μίλησε για το αυριανό (10/11) παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, για την 6η αγωνιστική της Ευρωλίγκα. Ο προπονητής του “τριφυλλιού” ξεκαθάρισε ότι δεν έχει σημασία ότι η ομάδα του έχει νικήσει τρεις φορές στο Φάληρο, τονίζοντας ότι κάθε “αιώνιο” ντέρμπι είναι διαφορετικό.

“Κάθε τέτοιο ντέρμπι είναι διαφορετικό από τα προηγούμενα και δεν έχει σημασία ότι έχουμε νικήσει τρεις φορές, είναι ένα παιχνίδι για την κανονική περίοδο της Ευρωλίγκας“, τόνισε αρχικά ο Καταλανός τεχνικός και πρόσθεσε: “Τα πάντα είναι σημαντικά σε αυτό το παιχνίδι. Από τα ριμπάουντ μέχρι και τα λάθη στην επίθεση, ενώ πρέπει να παίξουμε καλή άμυνα. Ο Ολυμπιακός γενικά αλλά και στο γήπεδό του παίζει πολύ καλή άμυνα. Είναι πολύ σημαντικός ο ρυθμός του παιχνιδιού και τα ριμπάουντ. Νομίζω ότι θα είμαστε έτοιμοι για να παίξουμε αυτό το παιχνίδι”.

Για το πρόβλημα δημιουργίας στην ομάδα του, συμπλήρωσε: “Είναι ξεκάθαρο, δεν είναι ότι οι παίκτες δεν θέλουν να πασάρουν. Πρέπει να έχουμε υπομονή για να βρίσκουμε τις καλύτερες λύσεις, καθώς σουτάρουμε με παίκτες μπροστά μας που είναι πιο δύσκολο. Πρέπει να βελτιώσουμε τις αποστάσεις και τις έξτρα πάσες”.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

BCL: Να συνεχίσει το όνειρο θέλει το Περιστέρι

Το Περιστέρι αντιμετωπίζει την Τενερίφη, στον ημιτελικό του F4 του BCL. Το Περιστέρι ανοίγ…