Κεντρική A2 Άδεια λειτουργίας διετίας για το “Α. Παπανδρέου”
A2

Άδεια λειτουργίας διετίας για το “Α. Παπανδρέου”

Για τα επόμενα δύο χρόνια το γήπεδο “Α. Παπανδρέου” κρίθηκε ότι μπορεί να φιλοξενεί κανονικά αγώνες μπάσκετ, καθώς ύστερα από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σήμερα (14/11) το πρωί στους χώρους του γηπέδου χορηγήθηκε άδεια λειτουργίας, που θα έχει διετής διάρκεια.

Η ανακοίνωση του Περιστερίου:

“Κατάλληλο για να φιλοξενεί αγώνες για τα επόμενα δυο χρόνια κρίθηκε το κλειστό «Α. Παπανδρέου», έπειτα από σχετικό έλεγχο που έγινε σήμερα (14/11) το πρωί στους χώρους του γηπέδου, από την αρμόδια επιτροπή.

Το «σπίτι» του ΓΣΠ, εκτός από τους αγώνες της ανδρικής ομάδας, η οποία πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Α2, κατέχοντας την πρώτη θέση στον βαθμολογικό πίνακα, φιλοξενεί καθημερινά και πάνω από 300 παιδιά των Ακαδημιών, που γυμνάζονται κάτω από όσο το δυνατόν καλύτερες συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας.

Η διοίκηση του Γυμναστικού Συλλόγου Περιστερίου ευχαριστεί την πρόεδρο ΟΠΑΑΠ, Ξένια Κορόγιαννη, τον αντιπρόεδρο Δημήτρη Χιώτη, τον αντιδήμαρχο Περιστερίου Βασίλη Μπέτση, καθώς και τον Σταύρο Ντελέκο για την βοήθεια και την στήριξη τους.

Τέλος, ένα ξεχωριστό «ευχαριστώ» στον δήμαρχο της Πόλης μας, Ανδρέα Παχατουρίδη για την αμέριστη συμπαράσταση του όλα αυτά τα χρόνια”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε A2

Δειτε επισης

Μαρούσι: Το τέλειο παιχνίδι του Αρνόκουρου

Το Μαρούσι ξεκίνησε με νίκη τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας. …