Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Υγεία, καλό μπάσκετ και τρεις τίτλοι”

“Υγεία, καλό μπάσκετ και τρεις τίτλοι”

183928

Ο Ολυμπιακός ανανέωσε -για έβδομη συνεχή σεζόν- τη συνεργασία του με τον ΟΠΑΠ. Στο περιθώριο της σημερινής (02/10) εκδήλωσης, ο αρχηγός των Πειραιωτών, Βασίλης Σπανούλης, τόνισε πως το σημαντικότερο όλων είναι να υπάρχει υγεία και στόχος είναι το καλό μπάσκετ κι η κατάκτηση των τριών τίτλων.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τις προσδοκίες του τη νέα σεζόν: “Ο αθλητισμός έχει ευχάριστες και δυσάρεστες στιγμές, για εμάς είναι περισσότερες οι ευχάριστες. Το θέμα είναι να μπορείς να τις διαχειρίζεσαι και τις ευχάριστες και τις δυσάρεστες. Αυτό προσπαθούμε να κάνουμε κι εμείς. Είναι το πιο δύσκολο κομμάτι για έναν προπονητή και για μία ομάδα. Ελπίζω όλα να πάνε καλά, να έχουμε υγεία πάνω απ’ όλα και να παίζουμε όμορφο μπάσκετ, που θα το χαρούν οι φίλαθλοί μας”.

Αν η τύχη παίζει ρόλο στην επίτευξη των επιτυχιών και τους τραυματισμούς, που μπορεί να έχουν οι παίκτες κατά τη διάρκεια της σεζόν: “Χρειάζεται τύχη στο θέμα της υγείας και στο μπασκετικό κομμάτι. Εύχομαι να την έχουμε, αλλά εγώ έχω μια φιλοσοφία, ότι την τύχη σου την κυνηγάς. Δεν πρόκειται να σου έρθει μόνη της, αν δεν την κυνηγάς, αν δεν δουλέψεις σκληρά. Μόνο τότε θα έχεις την τύχη μαζί σου”.

Τι πρέπει να περιμένουν οι οπαδοί του Ολυμπιακού: “Το καλύτερο από την περυσινή χρονιά είναι να πάρουμε το Κύπελλο, το ελληνικό πρωτάθλημα και την Ευρωλίγκα, αφού ήμασταν στον τελικό. Εμείς θα πάμε βήμα-βήμα, έχουμε μεγάλους στόχους, κάνουμε πρωταθλητισμό, διεκδικούμε και τους τρεις τίτλους των διοργανώσεων, που μετέχουμε, και, όπως είπα πριν, να έχουμε υγεία και να παίζουμε καλό μπάσκετ“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Με οδηγό το game 1 ο Ολυμπιακός κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Το δεύτερο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα έχει σήμερα ο Ολυμπιακός Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται …