Κεντρική Basket League Άρης “Κρατάμε την διάρκεια στην απόδοση μας”

“Κρατάμε την διάρκεια στην απόδοση μας”

giannakis 4

Ο Άρης μπορεί να μην ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις του στην Basket League, όμως η πορεία του στο φετινό Champions League άρχισε ιδανικά, αφού πήραν την νίκη απέναντι στην Ζιελόνα Γκόρα και ο Παναγιώτης Γιαννάκης μετά το τέλος της αναμέτρησης αναφέρθηκε στην διαφορά του πρώτου και του δεύτερου ημιχρόνου, ενώ σχολίασε και την διάρκεια που είχαν οι παίκτες του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα τεχνικού:

“Ήταν δύσκολο παιχνίδι. Αντιμετωπίσαμε μια καλή ομάδα που έχει τον ίδιο προπονητή και σχεδόν το ίδιο ρόστερ τελευταία δύο χρόνια και με παίκτες που έχουν παραστάσεις από το υψηλό επίπεδο. Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε καλά την δουλειά μας, ήμασταν συγκεντρωμένοι και παράμείναμε συγκεντρωμένοι στην άμυνα. Στο δεύτερο ημίχρονο η Ζιελόνα έβαλε αρκετά τρίποντα μερικά ήταν ελεύθερα και έχω παράπονα από τα ελεύθερα σουτ που τους επιτρέψαμε.

Είχαμε σταθερή και καλή άποδοση για 27 λεπτά για αυτό χάσαμε την διαφορά μας. Πρέπει να κρατάμε την διάρκεια στην απόδοση μας, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια τους και τη νίκη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…