Κεντρική Elite League Η επίσκεψη του Κωστή Δούκα και ο Παπάγου! (vid)

Η επίσκεψη του Κωστή Δούκα και ο Παπάγου! (vid)

doukas

Λίγες μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Α2, ο Κωστής Δούκας βρέθηκε στην προπόνηση της ομάδας των Εκπαιδευτηρίων κι είχε τετ-α-τετ με τους παίκτες του Γιάννη Γιαννόπουλου. Ο πρόεδρος του Δούκα έδωσε το σύνθημα ενόψει της νέας σεζόν.

Αναλυτικά:
Το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής βρίσκεται προ των πυλών και στο “στρατόπεδο” της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του ΑΣΕΔ έχουν αρχίσει πλέον να μετρούν αντίστροφα για το παιχνίδι της πρεμιέρας με αντίπαλο τον Α.Σ. Παπάγου, στο αθλητικό κέντρο Δαΐς.

Ο Γιάννης Γιαννόπουλος και οι παίκτες του έχουν μπει πλέον σε αγωνιστική εβδομάδα και ο πρόεδρος της ομάδας, Κωστής Δούκας βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στην προπόνηση και είχε τετ α τετ με τους παίκτες που στελεχώνουν πλέον την ομάδα.

Στις δηλώσεις του, ο ισχυρός άνδρας του ΑΣΕΔ στάθηκε στις δυσκολίες που προέκυψαν το περασμένο καλοκαίρι, μίλησε για τη νέα χρονιά και τους στόχους της ομάδας και παράλληλα έδωσε το σύνθημα της νίκης στην εντός έδρας μάχη του προσεχούς Σαββάτου.

Στον αγωνιστικό τομέα, το συγκρότημα του Γιάννη Γιαννόπουλου συνεχίζει  ρυθμούς τις προπονήσεις  και δεν αποκλείεται να δοθεί και κάποιο προπονητικό διπλό μέσα στην εβδομάδα για να μπορέσει ο έμπειρος τεχνικός να κάνει διάφορες δοκιμές ενόψει της πρεμιέρας.

Το σημαντικό πάντως είναι ότι αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν και η ομάδα αναμένεται να είναι πάνοπλη στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Elite league: Τα αποτελέσματα των Play off/ Play out

Στο Final Four της Elite League πέρασε ο Ερμής Σχηματαρίου. Ο Ερμής Σχηματαρίου επικράτησε…