Κεντρική Γ' Εθνική Το αντίο του Μούτσιου

Το αντίο του Μούτσιου

ilias moutsios aiolos astakou

Ο Αίολος Αστακού βάρεσε… διάλυση, λίγες μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Μετά τους παίκτες, ήρθε και η σειρά του Ηλία Μούτσιου να αποχαιρετήσει την ομάδα. Ο νεαρός προπονητής ευχαρίστησε, μάλιστα, τον Αποστόλη Πανταζή, για την ευκαιρία που του έδωσε το καλοκαίρι.

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του:
“Το φετινό καλοκαίρι μου δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσω και να συνεργαστώ με έναν από τους μεγαλύτερους “ταξιδιώτες” στον χώρο του μπάσκετ! Από την πρώτη μας επαφή με κέρδισε με τις ιδέες του και την αγάπη του για το άθλημα, μα πάνω απ’ όλα για την αγάπη του για το τόπο του και την εξέλιξή του σε όλους τους τομείς. Μαζί με αυτόν άξια στελέχη που κάθε μέρα πάσχιζαν να κάνουν τις συνθήκες άθλησης και διαβίωσης των αθλητών ιδανικές και επαγγελματικές. Τα κατάφεραν και με το ΠΑΡΑΠΑΝΩ!!!

Τελικά η μοίρα δυστυχώς επιφύλασσε ένα διαφορετικό τέλος.

Θα ήθελα μέσα από την καρδιά μου να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για ό,τι μου προσφέρατε απλόχερα και για την… τυφλή εμπιστοσύνη που μου δείξατε.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, όλο το διοικητικό συμβούλιο για την καθημερινή προσπάθεια και συνεργασία. ΠΡΟΕΔΡΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΝΤΑΖΗ σε ευχαριστώ ειλικρινά για την εμπιστοσύνη σου, τη συνεργασία σου και τη ΦΙΛΙΑ ΣΟΥ.

Εις το επανιδείν!!
ΜΟΥΤΣΙΟΣ ΗΛΙΑΣ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

National League 2 (2ος όμιλος): Τα αποτελέσματα των Play Off

Στον τελικό ανόδου πέρασε το Πικέρμι. Αναλυτικά τα αποτελέσματα. Το εισιτήριο για τον τελι…