Κεντρική Basket League Άρης “Ο Γιαννάκης δίνει βαρύτητα στη λεπτομέρεια…”

“Ο Γιαννάκης δίνει βαρύτητα στη λεπτομέρεια…”

Για την προετοιμασία του Άρη μίλησε ο Μιχάλης Τσαϊρέλης στην επίσημη ιστοσελίδα της κιτρινόμαυρης ΚΑΕ. Συγκεκριμένα είπε:

“Αν εξαιρέσεις κάποιους μικροτραυματισμούς που υπάρχουν και είναι φυσιολογικό, όλα κυλούν όπως πρέπει. Δουλεύουμε πάρα πολύ σκληρά, δίνουμε έμφαση στη λεπτομέρεια και αφού έρθουν και τα υπόλοιπα παιδιά ελπίζω να ‘δέσουμε’ ως ομάδα όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που έρχομαι με τον Άρη στο Πράβετς για προετοιμασία και νιώθω άνετα. Είναι ένα ωραίο μέρος και είναι κατάλληλο για τον λόγο που έχουμε έρθει: Για να δουλέψουμε σκληρά”.

Ο 29χρονος σε αντίθεση με άλλους παίκτες, παρέμεινε στην ομάδα της Θεσσαλονίκης παίκτης… “Έχουμε μείνει λίγα παιδιά από την περσινή ομάδα. Η ομάδα ‘χτίζεται’ από το μηδέν. Πρέπει να προσπαθούμε καθημερινά. Τα ίδια λέγαμε και πέρυσι. Θα χρειαστεί κάποιο χρονικό διάστημα για να δείξουμε αυτό που μπορούμε να κάνουμε”.

Για τον Παναγιώτη Γιαννάκη, τόνισε: “Είναι η πρώτη φορά που συνεργάζομαι με τον κόουτς. Είναι ένας άνθρωπος με τεράστια εμπειρία τόσο σαν παίκτης όσο και σαν προπονητής. Έχει καταφέρει και έχει πετύχει πάρα πολλά μέχρι τώρα στην καριέρα του. Δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στη λεπτομέρεια, κάτι που είναι πολύ σημαντικό στο μπάσκετ. Και προσπαθεί να δημιουργήσει ένα πολύ ανταγωνιστικό σύνολο”.

Η νέα σεζόν βρίσκει ξανά (όπως και πέρυσι) τον Άρη σε τρεις διοργανώσεις. “Η ομάδα χτίζεται από την αρχή επομένως πρέπει να προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Να δείξουμε καλό πρόσωπο. Οι στόχοι της νέας σεζόν θα τεθούν από τους προπονητές μας. Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να μπαίνουμε στο γήπεδο και να δίνουμε κάθε φορά τον καλύτερο μας εαυτό”, ανέφερε ο “Τσάι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ο Μαργαρίτης Σχοινάς και η φανέλα του “Αυτοκράτορα”!

Aκόμη ένα μέλος της “οικογένειας” του Άρη έχει στις τάξεις του την ιστορική φα…