Κεντρική Basket League Άρης “Να πληρωθώ τα οφειλόμενα και θα συνεχίσω στον Άρη”

“Να πληρωθώ τα οφειλόμενα και θα συνεχίσω στον Άρη”

Είναι γνωστό το “αγκάθι” που υπάρχει με τα οφειλόμενα στον Βασίλη Καββάδα ο οποίος είναι ανοιχτός στο ενδεχόμενο να παραμείνει στον Άρη, αρκεί φυσικά να τακτοποιηθούν οι οικονομικές εκκρεμότητες που υπάρχουν απέναντί του. Ο Ελληνας σέντερ δήλωσε στο “Yellow Radio”:

Για τον Γιαννάκη: “Πρώτα από όλα θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόουτς, είχαμε μια συνάντηση μερικές μέρες μετά που ανέλαβε τον Άρη, μου είπε το πλάνο του και μου είπε ότι με θέλει πάρα πολύ, τον ευχαριστώ πολύ και με τιμάει πολύ όλο αυτό. Του είπα και εγώ πόσο θέλω να συνεργαστώ μαζί του, από εκεί και πέρα του εξήγησα πως έχει η κατάσταση επίσης του είπα και κάποια πράγματα που όπως είναι φυσιολογικό πρέπει να γίνουν. Του εξήγησα το πόσο θέλω να δουλέψω μαζί και το πόσο θέλω να δουλέψω μαζί του και αυτός έδειξε κατανόηση, πιστεύω ότι και αυτός από την πλευρά του έκανε μερικές προσπάθειες για να λυθεί το πρόβλημα μου και να γίνει κάτι που μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει όμως”.

Για την ανοιχτή γραμμή με την ΚΑΕ: “Καταρχάς θέλω να πω ότι ήθελα και θέλω να φοράω την φανέλα του Άρη και για αυτό δεν έβγαινα σε κανένα ΜΜΕ όλο το καλοκαίρι. Ναι έχουμε επαφές με τον Άρη, είχαμε συζητήσει με την διοίκηση και μου δήλωνε το πόσο πολύ με θέλουν στην ομάδα και ξέρω ότι αυτό θα μου κάνει καλό και εμένα προσωπικά, ξέρω που μπορεί να με φτάσει ο Άρης αλλά υπάρχουν κάποιες άλλες εκκρεμότητες που δυσκολεύουν πολύ την κατάσταση”.

Για το πρόβλημα με τα οφειλόμενα: “Φυσικά και έχω μιλήσει και μιλάω, τους έχω πει ότι θέλω πολύ να συνεχίσω στον Άρη αρκεί να μου πληρώσουν τα οφειλόμενα. Και δεν μου δώσανε ξεκάθαρη απάντηση”.

Για το γιατί δεν έχει βρει ομάδα: “Δεν μπορώ να βρω ομάδα γιατί ακόμα δεν είμαι ελεύθερος  ακόμα, ανήκω στον Άρη. Η προσφυγή έχει ‘τρέξει’ κανονικά από την μεριά μου και περιμένουμε να εκδικαστεί”.

Για το αν μπορεί να βρεθεί λύση με τον Άρη, έστω και την τελευταία στιγμή: “Μακάρι, εγώ είμαι εδώ και περιμένω”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καμπερίδης: «Στην ιστορία και στον κόσμο του Άρη δεν αξίζει να μην παίζουμε Playoffs»

O Άρης παρέμεινε στην Basket League, αλλά δεν κατάφερε να πάρει μία θέση στα playoffs της …