Κεντρική Basket League Άρης Καμπερίδης: “Να βελτιώσουμε τις ατέλειές μας…”

Καμπερίδης: “Να βελτιώσουμε τις ατέλειές μας…”

aris filiko

aris filikoΤο πρώτο του φιλικό έδωσε ο Άρης αυτό απέναντι στην βουλγάρικη, Μπάλκαν (ο αγώνας έγινε στην έδρα της, χωρίς να δοθούν στοιχεία από την κιτρινόμαυρη ΚΑΕ σχετικά με το ματς). Ο Κάιλ Γουίβερ (δεν έπαιξε), που προπονήθηκε για πρώτη φορά με την υπόλοιπη ομάδα το πρωί της Κυριακής, πήρε μια πρώτη… καλή “γεύση” από το πώς αγωνίζονται οι συμπαίκτες του ενώ στο ματς δεν έπαιξαν οι Βασιλόπουλος και Χρηστίδης (ο πρώτος το τελευταίο διάστημα ταλαιπωρήθηκε από ίωση και ο δεύτερος το τελευταίο διάστημα έχει ταλαιπωρηθεί από ενοχλήσεις στη μέση).

Η ΚΑΕ αναφέρει:

“Ο ΑΡΗΣ έδωσε σήμερα (3/9) το πρώτο του φιλικό παιχνίδι κόντρα στη Balkan Botevgrad, στην έδρα της βουλγαρικής ομάδας. Η αναμέτρηση είχε προπονητικό χαρακτήρα. Ο Παναγιώτης Γιαννάκης και οι συνεργάτες του είχαν την ευκαιρία να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα, τα οποία θα λάβουν υπόψη και θα χρησιμοποιήσουν στη συνέχεια της προετοιμασίας. Ήταν ένα δυνατό τεστ απέναντι σε μια ομάδα που έπαιξε τον πέμπτο φιλικό της αγώνα. Ο προπονητής του ΑΡΗ χρησιμοποίησε αρκετή ώρα και τους νεαρούς παίκτες καθώς όπως είναι φυσιολογικό υπάρχει κούραση λόγω των δυνατών προπονήσεων.

Με την ομάδα μας δεν αγωνίστηκαν οι ανέτοιμοι Παναγιώτης Βασιλόπουλος και Βασίλης Χρηστίδης, οι οποίοι δεν έχουν προπονηθεί τις τελευταίες μέρες σε κανονικούς ρυθμούς με την υπόλοιπη ομάδα εξαιτίας των προβλημάτων που αντιμετώπισαν και ο Kyle Weaver, ο οποίος έφτασε χθες (2/9) στο Πράβετς. Λίγο χρόνο συμμετοχής πήραν ο Γιάννης Αθηναίου και ο Brent Petway λόγω μικροπροβλημάτων. Ο μοναδικός παίκτης που δεν έπαιξε ήταν ο “βενιαμίν” της αποστολής στη Βουλγαρία, ο Γιάννης Σιδηροηλίας.

ΚΑΜΠΕΡΙΔΗΣ: “Χρήσιμο παιχνίδι, να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας”

Μετά το τέλος του αγώνα ο συνεργάτης του Παναγιώτη Γιαννάκη, Σάββας Καμπερίδης σχολίασε στο www.arisbc.gr για το πρώτο φιλικό: “Η εικόνα ήταν λίγο ως πολύ αυτή που περιμέναμε με δεδομένη την κούραση και το γεγονός ότι βρισκόμαστε αρκετά νωρίς στην προετοιμασία μας. Παρ’ όλα αυτά ήταν ένα πολύ χρήσιμο παιχνίδι καθώς είχαμε την ευκαιρία να αξιολογήσουμε ό,τι έχουμε κάνει μέχρι τώρα όπως επίσης να δούμε πως λειτουργούν τα νέα παιδιά σε καταστάσεις υψηλής πίεσης. Ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία να δούμε κάποιες από τις αδυναμίες ή ατέλειες μας σε ό,τι έχουμε δουλέψει μέχρι τώρα, τις οποίες θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε από αύριο κιόλας”.

aris filiko 2

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…