Κεντρική Basket League Κύμη Η Κύμη στηρίζει το Chalkida Bridges Marathon!

Η Κύμη στηρίζει το Chalkida Bridges Marathon!

Η Κύμη βρίσκεται στο πλευρό κάθε αθλητικού ή πολιτιστικού δρώμενου, που έχει ως σκοπό την προβολή της Εύβοιας. Γι αυτό το λόγο στηρίζει και το Chalkida Bridges Marathon, το οποίο θα διεξαχθεί για 4η χρονιά στη Χαλκίδα στις 8 Οκτωβρίου και στόχος του είναι η συγκέντρωση χρημάτων και την αγορά ειδικών θαλάσσιων ραμπών.

Αναλυτικά:

“Ο Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης βρίσκεται πάντοτε κοντά σε κάθε αθλητικό ή πολιτιστικό δρώμενο που έχει ως σκοπό την προβολή του τόπου μας, της Εύβοιας. Ειδικά μάλιστα όταν το δρώμενο αυτό διεξάγεται για καλό σκοπό, το συγκεκριμένο για την συγκέντρωση χρημάτων και την αγορά ειδικών θαλάσσιων ραμπών (κατασκευής του Πανεπιστημίου Πατρών), που προσφέρουν ανεξάρτητη πρόσβαση για κολύμπι στη θάλασσα, των Α.μ.ε.Α., τότε πραγματικά οφείλουμε να σταθούμε δίπλα στην προσπάθεια και να την στηρίξουμε με όποιον τρόπο μπορούμε.

Αναφερόμαστε φυσικά στο Chalkida Bridges Marathon, έναν διαφορετικό αγώνα δρόμου μεταξύ στεριάς & θάλασσας που θα διεξαχθεί για 4η χρονιά στη Χαλκίδα στις 8 Οκτωβρίου και που αποτελεί συνδιοργάνωση του Δήμου Χαλκιδέων και του Οργανισμού Αθλητισμού (ΔΟΑΠΠΕΧ), του ΣΕΓΑΣ και του Πανευβοϊκού Σωματείου Κακοποιημένης Γυναίκας & Παιδιού. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή σε όποια από τις τρεις διαθέσιμες διαδρομές επιθυμούν, να χαρούν έναν ωραίο αγώνα σε ένα πανέμορφο φόντο και να συμβάλλουν με αυτόν τον τρόπο στην συγκέντρωση χρημάτων για τον σκοπό της εκδήλωσης. Αντιπροσωπία της ομάδας μας θα βρίσκεται στην παραλία της Χαλκίδας και θα απολαύσει μαζί με τον υπόλοιπο κόσμο το 4th Chalkida Bridges Marathon. Σας καλούμε να είστε και εσείς εκεί!”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Κύμη

Δειτε επισης

Αναστέλλεται προσωρινά η λειτουργία του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης!

H Κύμη εξέδωσε ανακοίνωση, ενημερώνοντας τον κόσμο για τους λόγους που αποχωρεί από τη Bas…