Κεντρική Ασίστ Περαστικός Υπάρχουν κι έξυπνα παιδιά

Υπάρχουν κι έξυπνα παιδιά

basketball money

basketball money

Έκανε παράπονα ένας φίλος μου φυσικοθεραπευτής, ότι έχω καιρό να γράψω κι είπα να μην τον στεναχωρήσω. Θα τον χρειαστώ, άλλωστε, γιατί πάλι μ’ έπιασε εκείνη η καταραμένη τενοντίτιδα, αλλά αυτά μεταξύ μας. Πάμε στα γενικού ενδιαφέροντος. Κι όταν λέμε γενικού ενδιαφέροντος, το μόνο πράγμα αυτόν τον καιρό που έχει ενδιαφέρον είναι η κατάσταση στον Δούκα.

Θα γράψουμε μια ιστορία, δίχως ονόματα, έτσι όπως την ακούσαμε σε μια ψαροταβέρνα, από την οποία είμεθα “Περαστικοί“… Πριν ένα μήνα, έμπειρος παίκτης της Α1 έστειλε στον δικηγόρο του προτεινόμενη σύμβαση από τον Δούκα. Η πρόταση ήταν 37.000 + 38.000 (σύνολο 75.000) ευρώ για διετή σύμβαση. Στις εποχές που ζούμε, εξαιρετική πρόταση…

Τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται. Υπήρχε λάκκος στη φάβα, τον οποίο (για την ώρα) θα κρατήσουμε κρυφό. Ο δικηγόρος διόρθωσε όσο μπορούσε τη σύμβαση (αυτή που διορθώνονταν), αλλά δύο – τρεις μέρες μετά, η ομάδα της Α1 του πρότεινε συμβόλαιο ενός έτους. Ρώτησε τον δικηγόρο τι να κάνει, εκείνος του είπε τη γνώμη του και μισή ώρα μετά ανακοινώθηκε η συνέχιση της συνεργασίας με την ομάδα της “μεγάληςκατηγορίας.

Η διαφορά ήταν 15.000 ευρώ.
Συμπέρασμα: Υπάρχουν και σώφρονα, καλά παιδιά στον χώρο, όπου επικρατεί η υποκρισία και το 70% των παραγόντων έπρεπε ή έχει καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου, με πιο ελαφρά αδικήματα της φοροδιαφυγής και μη καταβολής δεδουλευμένων.

Δεν θα τα γράψω όλα κι ας γκρινιάζει ο κολλητός μου, ο φυσικοθεραπευτής. Θα κλείσω τη σημερινή μας συνάντηση με δύο κομμάτια, που είχα γράψει:

  • Το ένα ήταν στις 11/05 κι είχε τίτλο “Επιστροφή στο μέλλον“. Δεν θα έμπαινα στον κόπο, αλλά είδα πως όλοι πανηγυρίζουν για την είδηση. Συγκρίνετε τις ημερομηνίες και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.
  • Το άλλο ήταν στις 10/4 κι είχε τίτλο “Πυραμίδες στην Αυστρία“. Διαβάστε το ξανά, γιατί θα επανέλθω. Ειδικά αν συνεχίσει να γράφει βλακείες ο “αγιογράφος“, θα βγάλω και ποσά στη φόρα.
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Περαστικός
Περισσότερα σε Περαστικός

Δειτε επισης

Ο Μιλουτίνοφ ταξίδεψε στο Βελιγράδι για να στηρίξει τον Ολυμπιακό

Στο Βελιγράδι για το Παρτιζαν – Ολυμπιακος βρίσκεται  ο Μιλουτίνοφ. Ο Νίκολα Μιλουτί…