Κεντρική ΕΚΑ "Νίκος Γκάλης" Τελευταία προθεσμία για τις δηλώσεις συμμετοχής

Τελευταία προθεσμία για τις δηλώσεις συμμετοχής

eka logo

eka logo

Την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου έχει επιλέξει η νέα Επιτροπή πρωταθλήματος του ΕΚΑΝίκος Γκάλης“, να ξεκινήσουν οι διοργανώσεις της νέας χρονιάς. Ο προγραμματισμός έχει ήδη γίνει, οι ομάδες που συμμετείχαν στο περυσινό πρωτάθλημα έχουν ενημερωθεί ενώ έχει σταλεί πρόσκληση και σε άλλες που πιθανόν θέλουν να… βάλουν λίγη δράση στην καθημερινότητά τους.

Αύριο είναι η τελευταία προθεσμία για όσους επιθυμούν να στείλουν τις δηλώσεις συμμετοχής, ενώ οι… παλιοί έχουν προτεραιότητα. Ο πρόεδρος της Επιτροπής Πέτρος Κελέσης, ο αντιπρόεδρος Σάββας Ανεστιάδης αλλά και τα άλλα μέλη, έχουν καταλήξει στον τρόπο με τον οποίο θα λειτουργήσει το νέο πρωτάθλημα, με πολλές και σημαντικές αλλαγές.

Πλέον το ΕΚΑΝίκος Γκάλης” είναι το μόνο με Μη κερδοσκοπικό χαρακτήρα, θα διεξάγεται υπό την αιγίδα της ΕΟΚ και της ΓΓΑ, ενώ οι διαιτητές και οι κριτές που θα συμμετέχουν στους αγώνες είναι Εθνικών κατηγοριών. Σημαντική είναι και η μείωση της ετησίας συνδρομής, η οποία έχει οριστεί στα 160 ευρώ.

Αυτές είναι κάποιες μόνο από τις αλλαγές που θα περιλαμβάνονται στο πρωτάθλημα της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018. Κάτι μας λέει όμως πως δεν είναι οι μόνες.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΕΚΑ "Νίκος Γκάλης"

Δειτε επισης

Το ΕΚΑ Basket «Νίκος Γκάλης» θα τιμήσει την ΟΣΕΚΑ

Το μπάσκετ με αμαξίδιο αποκτά όλο και περισσότερους φίλους. Το μπάσκετ με αμαξίδιο πηγαίνε…