Κεντρική Basket League Άρης Περιμένοντας ρευστό…

Περιμένοντας ρευστό…

giannakis laskaris

giannakis laskarisIδιαίτερα κρίσιμη αυτή η εβδομάδα για τον Άρη… Υπάρχουν διάφορα θέματα σε εκκρεμότητα, σε προτεραιότητα είναι αυτό των διακανονισμών για τις οφειλές σε παίκτες (για την σεζόν 2016-17) ενώ φυσικά απασχολεί και το ζήτημα της στελέχωσης του ρόστερ. Για να “τρέξουν” όλα τα παραπάνω, χρειάζονται χρήματα… Στον Άρη έχουν την ενημέρωση πως ο Νίκος Λάσκαρης έχει κάποια… deal για ζητήματα χορηγιών και είναι σε φάση αναμονής για να “έρθει” ρευστό (την τρέχουσα εβδομάδα).

Και είναι αναγκαίο να υπάρχει ροή χρημάτων αυτή την εβδομάδα καθώς για τους διακανονισμούς χρειάζονται κάποια λεφτά να δοθούν… μπροστά ενώ για την απόκτηση παικτών μπορεί να τεθούν θέματα εγγυήσεων. Επίσης, είναι γεγονός πως ατζέντηδες περιμένουν να προχωρήσουν οι διακανονισμοί για να συζητήσουν πιο “ζεστά” για καλαθοσφαιριστές που εκπροσωπούν.

Σε ό,τι αφορά το ρόστερ, πάντα είναι στο μυαλό η απόκτηση Ελλήνων (είναι προτεραιότητα), έχει γίνει πάντως και μια προεργασία για ξένους. Από εκεί και πέρα, θυμίζουμε πως έχει ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2017-18 και είναι… απαραίτητη η στήριξη του κόσμου του Άρη.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…