Κεντρική Basket League Άρης Στάσιμο το θέμα των πληρωμών, ζητά συσπείρωση ο Αρβανίτης

Στάσιμο το θέμα των πληρωμών, ζητά συσπείρωση ο Αρβανίτης

Είναι επιτακτική ανάγκη να βρεθεί λύση στο θέμα των πληρωμών στον Άρη καθώς στην… μέση υπάρχει και το ζήτημα των προσφυγών ενώ κάποια στιγμή θα πρέπει να ξεκινήσει και ο αγωνιστικός σχεδιασμός της ομάδας. Πάντως μέχρι το απόγευμα της Τρίτης, όπως επιβεβαιωνόταν από την πλευρά του Άρη δεν υπήρχε κάποια ενημέρωση πως έγιναν πληρωμές. Ετσι αυτό το θέμα μένει στάσιμο (δίχως όμως αυτό να σημαίνει ότι αποκλείεται μέσα στην εβδομάδα να γίνουν πληρωμές) ενώ ο Λευτέρης Αρβανίτης… βγήκε μπροστά και “έστειλε” μήνυμα συσπείρωσης. Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της ΚΑΕ έγραψε στον λογαριασμό του στο facebook:

“Φίλες και Φίλοι του Άρη, αδέλφια μου οπαδοί, στρατιώτες του θεού Άρη.

Θέλω να σας πω τα παρακάτω λόγια, σταράτα και αντρίκια όπως κάνω πάντα.

Από το καλοκαίρι του 2015, όπου ο Νίκος Λάσκαρης έγινε κάτοχος του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΚΑΕ, η ομάδα του Άρη ήταν πρότυπο οικονομικής λειτουργίας όχι μόνο για τα ελληνικά, αλλά και τα ευρωπαϊκά δεδομένα.

Η επένδυση που έκανε ο μεγαλομέτοχος στην αγαπημένη μας ομάδα είναι πολύ σημαντική. Και αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί και δεν πρέπει να το λησμονεί κανείς, τώρα που υπάρχουν κάποιες δυσκολίες που δεν απορρέουν από την ΚΑΕ Άρης αλλά δυσκολεύουν την απρόσκοπτη λειτουργία της ομάδας.

Ως πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης αλλά, πολύ περισσότερο, ως οπαδός αυτού του Συλλόγου, δεν μου επιτρέπεται να φερθώ με αχαριστία και να μην στηρίξω τον μεγαλομέτοχο σε αυτήν την δύσκολη συγκυρία που περνά.

Οι στιγμές επιβάλλουν συσπείρωση, ομοψυχία και πάνω από όλα την γλώσσα της αλήθειας.

Για τον λόγο αυτό, αντιμετωπίζοντας την κατάσταση με ρεαλισμό, οφείλω να υπογραμμίσω ότι τα χρονοδιαγράμματα είναι πλέον πολύ στενά και οι όποιες ενέργειες πρέπει να γίνουν άμεσα και να είναι αποτελεσματικές.

Ωστόσο, επειδή ο μεγαλομέτοχος συνεχίζει να προσπαθεί να βρει τρόπους και λύσεις για να επιστρέψει η κανονικότητα στην ομάδα, δηλώνω δημόσια ότι πρέπει όλα τα μέλη της Αρειανής οικογένειας να είμαστε στο πλευρό της ομάδας και του μεγαλομετόχου όπως κάναμε πάντα.

Επιπροσθέτως, θα ήθελα να ζητήσω από όλους τους φιλάθλους της ομάδας μας ψυχραιμία και ηρεμία.

Δίνοντας την υπόσχεση ότι από την θέση του προέδρου της ΚΑΕ Άρης, θα κάνω ότι θεωρώ σωστότερο για την προάσπιση των συμφερόντων του Αυτοκράτορα του ελληνικού μπάσκετ.

Παρά τις όποιες πικρίες μπορεί να έχει ο καθένας από εμάς πρέπει να τώρα να βάλουμε πλάτη ΟΛΟΙ!!!

Ο ΑΡΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ!!!

Με τιμή,

Λευτέρης Αρβανίτης”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Άρης: Ατομικό και θεραπείες για τέσσερις

Με ατομικές προπονήσεις και θεραπείες συνεχίζουν τέσσερις παίκτες του Άρη που ταλαιπωρούντ…