Κεντρική NBA Τραυματίας ο Τόμας, ίσως δεν επιστρέψει στη σειρά! (vid)
NBA

Τραυματίας ο Τόμας, ίσως δεν επιστρέψει στη σειρά! (vid)

isaiah thoma celtics

isaiah thoma celtics

Οι Μπόστον Σέλτικς έχουν υποταχθεί πλήρως στην ανωτερότητα και την κυριαρχία των Κλίβελαντ Καβαλίερς δίχως να έχουν περιθώρια να αντιδράσουν. Η σειρά βρίσκεται ήδη στο 2-0, με τους πρωταθλητές να έχουν σχεδόν εξασφαλίσει την πρόκριση στους Τελικούς του NBA ενώ κατόρθωσαν να ταπεινώσουν με πρωτοφανή τρόπο τους “κέλτες” στο χθεσινό ματς. Τα δυσμενή νέα, όμως, δεν σταματούν εκεί. Συγκεκριμένα, o ηγέτης της ομάδας, Αϊζέια Τόμας τραυματίστηκε στον δεξιό γοφό του κατά τη διάρκεια του αγώνα, με την επιστροφή του στη σειρά να κρίνεται ως ιδιαίτερα αμφίβολη!

Ο Τόμας αποχώρησε από το παιχνίδι και δεν επέστρεψε ξανά, έχοντας σκοράρει μόλις 2 πόντους σε 17 λεπτά συμμετοχής και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Ο “IT” “κουβαλούσε” το πρόβλημα αυτό από τη σειρά εναντίον της Γουάσινγκτον, “σφίγγοντας” τα δόντια και εξακολουθώντας να αγωνίζεται κανονικά, με αποτέλεσμα η κατάστασή του να επιδεινωθεί, όπως αναφέρει ο ρεπόρτερ, Κρις Μάνιξ από το The Vertical. Ο τραυματισμός του θεωρείται “σοβαρός“, δίχως να έχει συγκεκριμενοποιηθεί ο χρόνος αποκατάστασης.

//platform.twitter.com/widgets.js

//platform.twitter.com/widgets.js

Το ενδεχόμενο επιστροφής του στη σειρά εναντίον των Καβς θεωρείται αρκετά “χλωμό” και δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος επίσπευσης. Οι Σέλτικς δεν έχουν καμιά ελπίδα απέναντι στην παρέα του ΛεΜπρόν Τζέιμς, με τον Τόμας να έχει ήδη πει, κατά πάσα πιθανότητα, “αντίο” στη φετινή, ονειρική σεζόν του.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…