Κεντρική Α1 ΠΑΟΚ Tέλος ο Μαρκόπουλος με απόφαση από πλευράς ΠΑΟΚ!

Tέλος ο Μαρκόπουλος με απόφαση από πλευράς ΠΑΟΚ!

Το ebasket.gr είχε αποκαλύψει μετά το τέλος της σεζόν ότι “ακουγόταν” (κυρίως αυτό “έβγαινε” από την πιάτσα των μάνατζερ, αν και στους “ασπρόμαυρους” δεν το επιβεβαίωναν) πως ενδεχομένως ο Σούλης Μαρκόπουλος δεν θα συνεχίσει στον ΠΑΟΚ και η συνεργασία του με τον “Δικέφαλο” ολοκληρώθηκε. Η ΚΑΕ αναφέρει:

“Μετά από οκτώ χρόνια κοινής προσπάθειας, στην πορεία της οποίας ο ΠΑΟΚ έμεινε όρθιος, ήταν απόλυτα αξιοπρεπής και πολλές φορές ξεπέρασε τα όρια και τις δυνατότητές του, ήρθε η ώρα για να ακολουθήσουμε διαφορετικούς δρόμους με έναν σπουδαίο προπονητή και άνθρωπο, τον Σούλη Μαρκόπουλο.

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ακολούθησε όλα αυτά τα χρόνια μία μοναδική τακτική για την ιστορία του συλλόγου και τις συνήθεις πρακτικές που υπάρχουν στον ελληνικό αθλητισμό. Περιέβαλε με απόλυτη εμπιστοσύνη τον Σούλη Μαρκόπουλο. Μία εμπιστοσύνη που δεν την επέβαλε ο προπονητής, αλλά την κέρδισε. Μία εμπιστοσύνη που δεν την ζήτησε, αλλά του προσφέρθηκε απλόχερα και μάλιστα με τρόπο που δεν έχει συναντήσει ποτέ κανείς και αυτή ακριβώς η λογική είναι που θα πρέπει να κυριαρχεί στον αθλητισμό. Και φυσικά στον ΠΑΟΚ.

Ο Σούλης Μαρκόπουλος με την σειρά του, τίμησε και με το παραπάνω κάθε μέρα, κάθε ώρα και κάθε λεπτό αυτού του συμβολαίου ζωής που είχε με την ομάδα μας τα τελευταία οκτώ χρόνια. Και το έκανε με την ψυχή του, με αξιοπρέπεια και πάντα με χαμηλούς τόνους. Έτσι ακριβώς όπως τον μάθαμε από την πρώτη μας συνεργασία τη δεκαετία του ’90. Όλα όμως έχουν μία αρχή και ένα τέλος.

Ευχαριστούμε τον Σούλη Μαρκόπουλο για όλα και του ευχόμαστε καλή συνέχεια”.

Απόφαση του ΠΑΟΚ το τέλος με Σούλη…

Στον ΠΑΟΚ ξεκαθαρίζουν πως ήταν απόφαση της ομάδας η λύση της συνεργασίας με τον Μαρκόπουλου. Έγινε Δ.Σ., αποφασίστηκε πως έκλεισε ο κύκλος του έμπειρου κόουτς και στην συνέχεια αυτό μεταφέρθηκε σε εκείνον μετά από συνάντηση που είχε με τους Πρέλεβιτς, Ζουρνατσίδη και Σταυρόπουλο. Εγινε μια σκέψη να αξιοποιηθεί ο Μαρκόπουλος από άλλο πόστο αλλά εκτιμήθηκε πως ο Μαρκόπουλος δεν θα ήταν σύμφωνος σε αυτό θεωρώντας πως έχει ακόμη διάφορα να προσφέρει ως κόουτς.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ: Συνεχίζει την συνεργασία του με την Auteco

Επίσημος υποστηρικτής του ΠΑΟΚ θα παραμείνει και αυτή τη σεζόν η Auteco, με την ομάδα της …