Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ Παναθηναϊκός – ΑΕΚ: Αθηναϊκό ντέρμπι με πολλά ερωτήματα

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ: Αθηναϊκό ντέρμπι με πολλά ερωτήματα

aekpao

aekpao

Μετά τον Ολυμπιακό και τον Άρη, ήρθε η σειρά του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ να ριχτούν στη μάχη της ημιτελικής φάσης των πλέι οφ της Basket League. Οι τυπικά γηπεδούχοι “πράσινοι” υποδέχονται απόψε (19:00) την ΑΕΚ, όντας το μεγάλο φαβορί της αναμέτρησης.

Οι δύο ομάδες αναμένεται να παραταχθούν πλήρεις και για την ΑΕΚ αυτό είναι είδηση (!), με τον Τσάβι Πασκουάλ και τον Σωτήρη Μανωλόπουλο να έχουν όλους τους παίκτες στη διάθεση τους.

Το αθηναϊκό ντέρμπι αναμένεται να είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον, μιας και οι περισσότεροι περιμένουν να δουν σε τι κατάσταση βρίσκονται οι “πράσινοι” μετά τον αποκλεισμό από τη Φενέρμπαχτσε. Το “τριφύλλι” έχει να αγωνιστεί από τις 25 Απριλίου και μένει να δούμε πόσο έχει “σκουριάσει” από την αγωνιστική απραξία των τελευταίων ημερών.

Παράλληλα, το παιχνίδι με την ΑΕΚ είναι το πρώτο μετά την την απόφαση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να επιστρέψει με πούλμαν η ομάδα από την Κωνσταντινούπολη, μετά την ντροπιαστική εμφάνιση στο τρίτο παιχνίδι με τους Τούρκους.

Όσον αφορά στην ΑΕΚ, ο Σωτήρης Μανωλόπουλος θα τεθεί αντιμέτωπος ξανά με την πρώην του ομάδα. Ο Έλληνας τεχνικός θέλει να δει τους παίκτες του να φέρνουν στα όρια τους τον Παναθηναϊκό, όπως ακριβώς είχαν κάνει και στα παιχνίδια της κανονικής περιόδου. Μπορεί άραγε η Ένωση να κάνει την υπέρβαση; Αυτό θα το μάθουμε το απόγευμα (19:00) στο “Νίκος Γκάλης”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Μονακό – Φενέρμπαχτσε 93-88 (vid)

Το γύρισε και ισοφάρισε η Μονακό Η Μονακό επικράτησε της Φενέρ με σκορ 93-88 και ισοφάρισε…