Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Είμαι ανακουφισμένος”

“Είμαι ανακουφισμένος”

manolopoulos

manolopoulos

Ανακουφισμένος για την πρόκριση της ΑΕΚ στα ημιτελικά της Stoixiaman Basket League ήταν ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, όπως δήλωσε στη συνέντευξη τύπου. Η “Ένωση” ξεπέρασε το “εμπόδιο” του Ρεθύμνου, με τον προπονητή του “Δικεφάλου” να δηλώνει πως η ομάδα του εμφανίστηκε διαφορετική στο δεύτερο ημίχρονο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του Ρεθύμνου και στον κόουτς Βετούλα. Νομίζω πως είχαν μία καταπληκτική χρονιά και τους εύχομαι καλή συνέχεια. Όσον αφορά στο παιχνίδι ειλικρινά δεν ξέρω αν πρέπει να είμαι χαρούμενος ή στενοχωρημένος. Είμαι περισσότερο ανακουφισμένος. Είδαμε δύο διαφορετικές ομάδες. Μία ομάδα στο πρώτο ημίχρονο η οποία στην άμυνα δέχθηκε 50 πόντους και στην επίθεση σημείωσε 40 πόντους. Καλός αριθμός αν και νομίζω πως ήμασταν άστοχοι, αλλά το πρόβλημα μου ήταν η άμυνα. Είχαμε πρόβλημα με το pick n’ pop του Σάφτενααρ, έβγαινε μόνος του και δοκιμάσαμε τρεις διαφορετικές άμυνες και δεν λειτούργησε καμία. Άρα δεν είναι η άμυνα αλλά πως την κάνεις.

Απόδειξη αυτού είναι το δεύτερο ημίχρονο που είδαμε μία διαφορετική ομάδα. Μία ομάδα που πάλεψε με όλη της την καρδιά, διεκδίκησε κάθε χαμένη μπαλιά. Στην επίθεση έπαιξε λογικά. Επειδή μας έλειπαν δύο περιφερειακοί έπρεπε να πάμε μέσα τη μπάλα. Δουλέψαμε πάρα πολύ σε αυτό το κομμάτι. Αλλά θεωρώ πως τα παιδιά κάλυψαν αυτές τις δύο απουσίες και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Κώστα Βασιλειάδη γιατί ήταν έτοιμος. Έδωσε και την ψυχή του. Δεν κάναμε κάτι σπουδαίο αλλά κάναμε αυτό που έπρεπε και καμιά φορά αυτό το “πρέπει” είναι πιο δύσκολο”.

Από την πλευρά του, ο Κώστας Βασιλειάδης δήλωσε:”Πρώτα απ’ όλα να δώσω συγχαρητήρια στο Ρέθυμνο για όλη τη χρονιά και τα δύο πολύ δυνατά ματς απέναντι μας. Να τους ευχηθώ καλή συνέχεια και καλό καλοκαίρι. Όσον αφορά εμάς ξεκινήσαμε άσχημα και δεχθήκαμε 50 πόντους στο πρώτο ημίχρονο. Είναι δύσκολο να κερδίσεις με αυτόν τον τρόπο εκτός έδρας παιχνίδια. Στο 2ο ημίχρονο ήμασταν διαφορετικοί και πολύ πιο πιεστικοί στην άμυνα. Κλέψαμε μπάλες, τρέξαμε στον αιφνιδιασμό και βάλαμε κάποια εύκολα καλάθια και για αυτό γυρίσαμε το παιχνίδι. Νομίζω κερδίσαμε δίκαια”.

  • ΑΕΚ γήπεδο

    ΑΕΚ: Για προβοκάτσια κάνει λόγο η ΚΑΕ

    Ανακοίνωση για την τιμωρία στο BCL με τον Προμηθέα έβγαλε η ΚΑΕ ΑΕΚ. Με ανακοίνωση η ΚΑΕ Α…
  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • aggelopoulos

    Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

    Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Για προβοκάτσια κάνει λόγο η ΚΑΕ

Ανακοίνωση για την τιμωρία στο BCL με τον Προμηθέα έβγαλε η ΚΑΕ ΑΕΚ. Με ανακοίνωση η ΚΑΕ Α…