Κεντρική Διεθνή “Καλή τύχη στη Φενέρ, αλλά όχι και στον Κάλινιτς”

“Καλή τύχη στη Φενέρ, αλλά όχι και στον Κάλινιτς”

dedas

dedas

Η Γκαζιαντέπ πάλεψε στα ίσια απέναντι στην Φενέρμπαχτσε και έφτασε πολύ κοντά σε μία μεγάλη νίκη, για την 26η αγωνιστική του Τούρκικου πρωταθλήματος. Ο Στέφανος Δέδας μετά το τέλος της αναμέτρησης αναφέρθηκε στην πολύ κακή διαιτησία που ίσως και να κόστισε στην ομάδα του, αλλά και στην απρεπέστατη συμπεριφορά του Κάλινιτς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα τεχνικού:

Για το παιχνίδι: “Όπως μπορούσατε να δείτε ήταν ένα παιχνίδι επιπέδου Ευρωλίγκα. Αλλά δυστυχώς μόνο ένας διαιτητής μπορούσε να σταθεί σε αυτό το επίπεδο. Οι άλλοι δύο δεν μπορούσαν. Είμαι περήφανος για την εικόνα της ομάδας μου στο πρώτο ημίχρονο. Περιμέναμε πως η Φενέρ θα μας πιέσει στο δεύτερο μισό. Στο δεύτερο μισό όμως οι διαιτητές δεν μας σεβάστηκαν και αυτό δεν θα βοηθήσει τη Φενέρ στο μέλλον”.

Για τον Κάλινιτς: “Πρέπει όμως να μιλήσω και για τον Κάλινιτς. Μετά το τέλος του αγώνα μου είπε κάποιες πολύ άσχημες λέξεις. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ και δεν θα τον συγχωρήσω ποτέ. Εύχομαι καλή τύχη στη Φενέρ αλλά όχι και στον Κάλινιτς. Θα έπρεπε να ντρέπεται για τη συμπεριφορά του”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…