Κεντρική Διεθνή Φενέρμπαχτσε φτιαγμένη από μέταλλο

Φενέρμπαχτσε φτιαγμένη από μέταλλο

sloukas

sloukas

Η Φενέρμπαχτσε στο πρώτο ημίχρονο είχε το μυαλό της στα πλέι οφ της Ευρωλίγκα και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 35-59, όμως στο δεύτερο μέρος έδειξε το πραγματικό της πρόσωπο και με εκπληκτική εμφάνιση έφτασε στη νίκη με 97-92, για την 26η αγωνιστική του Τούρκικου πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Στέφανου Δέδα στο πρώτο ημίχρονο κοίταξε στα μάτια αυτή του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και έδειξε τον δρόμο στον Παναθηναϊκό ενόψει πλέι οφ. Οι παίκτες του Έλληνα τεχνικού ήταν εξαιρετικοί αμυντικά και δέχθηκαν μόλις 19 και 16 πόντους στην πρώτη και στην δεύτερη περίοδο αντίστοιχα. Η διαφορά όμως εκτοξεύτηκε υπέρ τους όταν στο δεύτερο δεκάλεπτο σκόραραν 36 πόντους, απέναντι στην περσινή φιναλίστ της Ευρωλίγκα.

Στο δεύτερο ημίχρονο όμως μίλησε η διαφορά ποιότητας και το βάθος στο ρόστερ των δύο ομάδων, και η Φενέρμπαχτσε με μία τρομερή αντεπίθεση έφτασε στην μεγάλη ανατροπή, από το -24.

Κορυφαίοι για τους νικητές οι Μπογκντάνοβιτς και Ντατόμε με 26 και 19 πόντους αντίστοιχα, ενώ για τους φιλοξενούμενους ξεχώρισαν οι Τζέφερσον και Χέισλιπ με 25 και 20 πόντους αντίστοιχα. Ο “δικός” μας Κώστας Σλούκας είχε 9 πόντους, 3 ασίστ και 1 ριμπάουντ, σε μία μέτρια βραδιά για τον ίδιο.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στην Ζαλγκίρις ο Ντιμίτρι Ρίβερς

Στη Ζαλγκίρις ο Ρίβερς. Ο Αμερικανός πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Ντιμίτρι Ρίβερς γίνεται κάτοι…