Κεντρική Ασίστ Shadow Ένα αθώο ψεματάκι

Ένα αθώο ψεματάκι

pinokio

pinokio

Το τιμήσαμε και πάλι το έθιμο. Το eBasket.gr, πιστό στις… παραδόσεις του Τύπου, κάθε πρωταπριλιά “ανακαλύπτει” κι ένα θέμα -που, φυσικά, δεν υπάρχει- για να κάνουμε λίγη πλάκα. Άλλωστε η πρωταπριλιά προσφέρεται γι’ αυτό. Φέτος επιλέξαμε το Survivor και… στείλαμε σ’ αυτό τον Δημήτρη Διαμαντίδη.

Ο “3D” δεν πρόκειται να πάει στη Δομινικανή Δημοκρατία, όμως είναι ο… αγαπημένος μας για τις φάρσες, καθώς από τις τέσσερις πρωταπριλιές που είμαστε στον… αέρα, έχει την τιμητική του στις δύο. Την πρώτη φορά βιαστήκαμε να τον βάλουμε (το 2015) να αποφασίσει ότι “Κρεμάει τη φανέλα“.

Έναν χρόνο νωρίτερα (2014) επινοήσαμε ότι ο Βασίλης Σπανούλης θα κατέβαινε για “Αντιπεριφερειάρχης“, ενώ πέρυσι (2016) θελήσαμε να σας… τρομάξουμε, γράφοντας πως ο Σταύρος Κοντονής αποφάσισε να γίνουν “Χωρίς κόσμο οι τελικοί“.

Κάθε χρόνο κάποιοι την πατάνε, άλλοι μας καταλαβαίνουν αμέσως. Σημασία έχει πως οι πλάκες αυτές που σκαρώνουμε κάθε χρόνο τέτοια μέρα, δεν έχουν σκοπό να θίξουν κανέναν, το αντίθετο είναι για να γελάσουμε, να διασκεδάσουμε, να χαρούμε τη μόνη μέρα που μπορούμε να γράφουμε ψέματα. Όλες τις υπόλοιπες γνωρίζετε πού θα διαβάσετε αλήθειες, τις οποίες άλλοι σας κρύβουν.

Και του χρόνου (κάτι θα σκεφτούμε)…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Θεωρώ πως θα έχουμε τον Παπανικολάου στα επόμενα παιχνίδια»

Στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε η  Μπαρτσελονα το ματς, αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώ…