Κρεμάει τη φανέλα

diamantidis kerkida

diamantidis-kerkida

Όλα τα ωραία έχουν κι ένα τέλος. Ο Δημήτρης Διαμαντίδης ανακοινώνει αύριο, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με την Άλμπα (αν κι εφόσον το αποτέλεσμα είναι θετικό κι ο Παναθηναϊκός εξασφαλίσει την πρόκρισή του στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας), ότι κρεμάει τη φανέλα του!

Ο “3D” ήθελε να κλείσει από φέτος την πλούσια (ονειρεμένη) καριέρα του, αλλά πείστηκε από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να ηγηθεί της νέας προσπάθειας, να στηρίξει την επανεκκίνηση των “πράσινων“, αλλά και να βοηθήσει τα νέα παιδιά, που έκαναν τα πρώτα τους βήματα στο ΟΑΚΑ (Λούντζη, Κόνιαρη, κτλ.).

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης θα εμφανιστεί στη συνέντευξη Τύπου και θα ανακοινώσει πως στο τέλος της σεζόν εγκαταλείπει την ενεργό δράση, κάτι για το οποίο έχει ενημερώσει τη διοίκηση του Παναθηναϊκού. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά είναι προαποφασισμένο ότι θα παραμείνει ενεργός στην οικογένεια του “τριφυλλιού“.

Το καλοκαίρι θα μεταβεί στην Αμερική, προκειμένου να παρακολουθήσει σχολή προπονητικής και τον Σεπτέμβριο θα ενταχθεί στο προπονητικό τιμ. Στο πρόσωπό του οι διοικούντες (και όχι μόνο) βλέπουν τον επόμενο προπονητή του Παναθηναϊκού, ενώ υπάρχουν σκέψεις για δίδυμο με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Άλλωστε, οι “πράσινοι” ξέρουν να τιμούν τους ανθρώπους που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στον σύλλογο.

Ήδη από την ΚΑΕ έχουν γίνει κινήσεις, προκειμένου για έναν φιλικό αγώνα, όπου θα τιμηθεί ο Διαμαντίδης. Υπάρχει σκέψη για να έρθει στην Αθήνα μια ομάδα του ΝΒΑ, με το Μέμφις να είναι επικρατέστερο. Αν δεν καταστεί δυνατό κάτι τέτοιο, θα κληθεί η Φενέρμπαχτσε, ώστε να είναι “παρών” στο τελευταίο ματς του “3D” και ο Ζέλικο Οπράντοβιτς.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Περιστέρι: Εκτός και ο Λεσόρ

Εκτός και ο Λεσόρ με Περιστέρι. Ο Ματίας Λεσόρ έμεινε τελευταία στιγμή εκτός από τον αγώνα…