Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Eυκαιρία για καλή εμφάνιση κόντρα στον Κόροιβο…”

“Eυκαιρία για καλή εμφάνιση κόντρα στον Κόροιβο…”

ats

atsH ομάδα του ΠΑΟΚ την Τετάρτη βρέθηκε στα νοσοκομεία “Ιπποκράτειο” και “ΑΧΕΠΑ” και ο Απόλλωνας Τσόχλας μίλησε τόσο γι’ αυτό αλλά και για το ματς με αντίπαλο τον Κόροιβο καλώντας τον κόσμο του “Δικεφάλου” να βρεθεί στο γήπεδο (η τιμή του εισιτηρίου είναι μόλις ένα ευρώ). Συγκεκριμένα είπε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ:

Για την επίσκεψη του ΠΑΟΚ στα παιδοογκολογικά τμήματα των νοσοκομείων Ιπποκράτειο και ΑΧΕΠΑ:

“Κάποια πράγματα στη ζωή είναι πιο σημαντικά από το μπάσκετ και σίγουρα είναι ένα από αυτά το να είμαστε κοντά σε ανθρώπους που μας χρειάζονται. Πήγαμε να δούμε τα παιδιά στα δύο νοσοκομεία, για να δώσουμε λίγη χαρά. Θεωρώ ότι πρόκειται για μία κίνηση η οποία πρέπει να γίνεται σε όλη τη διάρκεια του χρόνου και όχι μόνο στις γιορτές. Τα συναισθήματα ήταν πολύ δυνατά, ήταν πραγματικά πολύ συγκινητικό να βλέπεις το βλέμμα αυτών των παιδιών και το χαμόγελο που δημιουργήθηκε στο πρόσωπό τους όταν μας είδαν. Μας έδωσε πραγματικά μεγάλη χαρά αυτή η επίσκεψη, παρά το γεγονός ότι πήγαμε εκεί για να δώσουμε εμείς χαρά. Μέσα από αυτή την διαδικασία όμως, πήραμε και δύναμη γιατί αυτά τα παιδιά μας διδάσκουν πως πρέπει να αντιμετωπίζουμε την ζωή και να καταλάβουμε ότι κάποια πράγματα είναι πιο σημαντικά από τον μικρόκοσμό μας”.

Για τον σαββατιάτικο εντός έδρας αγώνα με τον Κόροιβο: “Ο Κόροιβος είναι μία ομάδα που παίζει διαφορετικό μπάσκετ, παίζει ελεύθερα, γρήγορα και στο ένας εναντίον ενός. Είναι πολύ διαφορετική ομάδα σε σχέση με το παιχνίδι του πρώτου γύρου. Είναι μία καλή ευκαιρία να κάνουμε μία καλή εμφάνιση στην έδρα μας, να βγάλουμε αυτά που κάνουμε στην προπόνηση και να προετοιμαστούμε για τα πλέι οφ του πρωταθλήματος. Είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της σεζόν και πρέπει να είμαστε δυνατοί για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε και να δείξουμε την ποιότητά μας”.

Για την «ημέρα ΠΑΟΚ-ημέρα μπάσκετ» στον αγώνα του Σαββάτου (το εισιτήριο θα κοστίζει ένα ευρώ): “Είναι μία εξαιρετική ευκαιρία για να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο, να δει όμορφο θέαμα, να δει από κοντά και το μουσείο της ομάδας μπάσκετ. Ελπίζουμε ο κόσμος να ανταποκριθεί, γιατί θα είναι μία ευκαιρία να περάσουμε όλοι πολύ όμορφα…”.

Δεν ανησυχούν για Κλάντον

Για μια ακόμη μέρα ο Κιθ Κλάντον δεν ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα του ΠΑΟΚ. Εκανε ατομικό και θεραπεία λόγω του διαστρέμματος που είχε υποστεί στο ματς με την Τενερίφη. Ωστόσο στον “Δικέφαλο” δεν εκφράζεται ανησυχία για την κατάσταση του Αμερικανού ο οποίος εκτός απροόπτου θα ανεβάσει στροφές την Πέμπτη παίρνοντας μέρος στο πρόγραμμα της ομάδας.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …