Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών Ο Τζάξεν, ο Μπομπ Σφουγγαράκης και η WAG (pics, vid)

Ο Τζάξεν, ο Μπομπ Σφουγγαράκης και η WAG (pics, vid)

jaxen

psarakisΟ Βαγγέλης Αγγέλου όχι μόνο κατάφερε να κρατήσει τον Προμηθέα Πάτρας στην Α1 στην παρθενική παρουσία της ομάδας της Αχαϊας στην κατηγορία των μεγάλων αλλά μέσα σε λίγες εβδομάδες έφερε στα μέρη μας δύο ξεχωριστές περιπτώσεις Αμερικανών. Ξεχωριστές όχι τόσο για τις μπασκετικές αλλά για τις εξωγηπεδικές τους… επιδόσεις.

Διαβάσατε χθες για την πολυτάραχη καριέρα του Μακένζι Μουρ, όμως, πιστέψτε μας, αυτή του τελευταίου, χρονικά, αποκτήματος του Προμηθέα, Μπάντεν Τζάξεν είναι ακόμη πιο “πικάντικη”.

Ίσως ήδη γνωρίζετε ότι ο Τζάξεν άλλαξε πρόσφατα το όνομά του αφού στα κολεγιακά του χρόνια στο Πανεπιστήμιο Νορθ Καρολάινα ήταν γνωστός ως Ντέξτερ Στρίκλαντ. Τότε, ήταν, άλλωστε, και η περίοδος της… διασημότητάς του όχι τόσο για το σουτ-σήμα κατατεθέν, το YOLO, ένα σουτ δίχως να σκέφτεται ιδιαίτερα την κατάληξη, κόντρα στη ροή της επίθεσης, όσο για όσα έκανε εκτός τερέν.

Το πρώτο και πιο παιχνιδιάρικο ήταν η δηλωμένη αγάπη του για τον… Μπομπ Σφουγγαράκι. Ναι, για το διάσημο καρτούν που αγαπούν τα μικρά παιδιά εδώ και σχεδόν δύο δεκαετίες. Ο Τζάξεν, ή αν προτιμάτε…Στρίκλαντ όταν δήλωνε την αγάπη του για τον… Μπομπ, είχε κολλήσει το ίδιο “μικρόβιο” με έναν άλλο παίκτη, απόφοιτο του Νορθ Καρολάινα, τον νυν ΝΒΑερ Τάι Λόουσον που το 2009 είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα στο NCAA και ήταν μαλιστα και MVP. Ο Τζάξεν, πήγε στους Τάρχιλς τη σεζόν 2009-10 και με το που φωτογραφήθηκε με καπέλο… Μπομπ Σφουγγαράκι έγινε ο λατρεμένος των φιλάθλων.

jaxen1

Η αγάπη αυτή όμως δεν κράτησε μέχρι το τέλος της θητείας του στο Τσάπελ Χιλ. Η αιτία; Ναι, καλά υποθέσατε, μία γυναίκα… Ο Τζάξεν λοιπόν, στην τελευταία του σεζόν στο κολέγιο, το 2012-13 “προδόθηκε” μέσω τουίτερ όταν ανέβασε φωτογραφίες με μία κοπέλα. Η θέα της οποίας έκανε έξαλλους τους φαν του Νορθ Καρολάινα. Και ο λόγος; Ήταν αδερφή του πιο μισητού αντιπάλου του αιώνια εχθρικού Πανεπιστημίου Ντιουκ.

jaxen2

Το όνομά της Κάλι Ρίβερς και ναι, επρόκειτο για την κόρη του νυν προπονητή των Λος Άντζελες Κλίπερς (τότε των Σέλτικς) Ντοκ Ρίβερς, αδερφή του Όστιν Ρίβερς που τότε έπαιζε στο Ντιουκ και ήταν… κόκκινο πανί για τους Τάρχιλς.

jaxen3Βλέπετε, είχε σημειώσει το καλάθι που… πόνεσε περισσότερο από κάθε άλλο τους φαν του Νορθ Καρολάινα στις 8 Δεκεμβριου του 2012 στην έδρα των Τάρχιλς. Σε ένα ματς όπου το Νορθ Καρολάινα προηγήθηκε 82-72, 2’15’’ πριν το τέλος αλλά το Ντιουκ με τρίποντο του Όστιν ακριβώς με τη λήξη νίκησε 85-84!

Ο Τζάξεν λοιπόν έκανε το μέγα λάθος που τα έφτιαξε με την Κάλι που τότε έπαιζε βόλεϊ στο Πανεπιστήμιο της Φλόριντα. Η σχέση του δεν έγινε ποτέ… αποδεκτή από το κοινό του Νορθ Καρολάινα που δεν του συγχώρεσε το μέγιστο λάθος να τα “φτιάξει” με τον… εχθρό (ελέω Όστιν Ρίβερς) και δεν κράτησε πολύ. Όχι λόγω της μη… έγκρισης των οπαδών των Τάρχιλς αλλά γιατί η Κάλι είχε… βλέψεις να κάνει καριέρα ως WAG μπασκετμπολιστών. Βλέπετε, μετά από το σύντομο πέρασμά της από την αγκαλιά του Τζάξεν, “πέταξε” για πιο… ψηλά αφού για λίγους μήνες στις αρχές του 2014 τα έφτιαξε με τον σταρ των Ιντιάνα Πέισερς Πολ Τζορτζ ενώ αμέσως μετά χτύπησε… κορυφή, βγαίνοντας με τον σούπερ σταρ των Κλίβελαντ Καβαλίερς, Κίριε Ϊρβινγκ!

jaxen4

 

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Ψαράκης
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Παθιασμένη καλημέρα

Ο Ολυμπιακός είπε καλημέρα με ένα βίντεο γεμάτο πάθος από το ματς με την Παρτιζάν. Ο Ολυμπ…