Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Κάθε μέρα κρινόμαστε”

“Κάθε μέρα κρινόμαστε”

ΑΕΚ

mavroeidis

Εκτός έδρας αποστολή περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής της Basket League για την ΑΕΚ, η οποία αντιμετωπίζει τον Κόροιβο στην Αμαλιάδα. Ο Δημήτρης Μαυροειδής ανανέωσε το blog του στον ΕΣΑΚΕ κι αναφέρθηκε στο παιχνίδι με την ομάδα του Ντίνου Καλαμπάκου.

Αναλυτικά:

“Ακόμη ένα ματς πρωταθλήματος είναι για μας αυτό στην Αμαλιάδα, με αντικειμενικές δυσκολίες, από άποψη ψυχολογίας, καθώς πρέπει να βρούμε τα πατήματά μας. Η απώλεια της πρόκρισης με Μονακό μας στοίχισε. Δεν κρύψαμε ποτέ, ότι ήταν βασικός στόχος η πρόκριση στο Φάιναλ Φορ. Προχωράμε ωστόσο. Με Ολυμπιακό για κάποια διαστήματα δείξαμε ομάδα.

Υπάρχει πάντα κίνητρο και ενόψει του ματς με Κόροιβο στην Αμαλιάδα. Είμαστε η ΑΕΚ. Είμαστε υποχρεωμένοι να κερδίζουμε όλα τα ματς, να φτάσουμε όσο πιο ψηλά και στο τέλος να κάνουμε ταμείο. Το Πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμα. Αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε. Κάνουμε μια καλή πορεία στην κανονική περίοδο. Έχουμε σχεδόν εξασφαλίσει την τρίτη θέση εδώ και πάρα πολύ καιρό. Κάναμε μια “κοιλιά”. Προσπαθούμε μέσα από τους αγώνες και από την προετοιμασία, επειδή έχουμε πλέον και μεγαλύτερη άνεση χρόνου, να διορθωθούμε.

Έχω ξαναγράψει, όμως, ότι κάθε ημέρα κρινόμαστε. Σεβόμαστε τον Κόροιβο και τη μεγάλη προσπάθεια, που καταβάλλει, αλλά είμαστε φαβορί και πρέπει να το αποδείξουμε στο γήπεδο. Θέλω να πιστεύω, ότι όλα θα πάνε καλά και με καλή ψυχολογία να ετοιμαστούμε κατόπιν για την αναμέτρηση με Παναθηναϊκό“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…