Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Ευκαιρία για το διπλό”

“Ευκαιρία για το διπλό”

Michalis Kamperidis Rethimno

Michalis Kamperidis-Rethimno

Το Ρέθυμνο αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Προμηθέα, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Basket League, και ψάχνει το δεύτερο διπλό του στο φετινό πρωτάθλημα. Ο Μιχάλης Καμπερίδης, ανανεώνοντας το blog του στον ΕΣΑΚΕ, τόνισε ότι ίσως αυτή τη στιγμή να είναι η μεγαλύτερη ευκαιρία που έχουν οι Κρητικοί για να πανηγυρίσουν τη νίκη μακριά από την έδρα τους.

Αναλυτικά:

Καλησπέρα ξανά από το μπλογκ του ΕΣΑΚΕ.

Είμαι πολύ χαρούμενος και αυτή την εβδομάδα καθώς για 2ο συνεχόμενο παιχνίδι και 3ο στους τελευταίους 4 αγώνες έχουμε καταφέρει να πανηγυρίσουμε νίκες. Μάλιστα, η τελευταία επιτυχία απέναντι στον ΠΑΟΚ και ειδικότερα με τον τρόπο που ήρθε έχει φέρει μεγάλη αισιοδοξία στην ομάδα, ενώ βρισκόμαστε ένα βήμα πριν την εξασφάλιση και μαθηματικά της πρόκρισης στα πλέι οφ. Αυτός ήταν ο στόχος μας από την αρχή της σεζόν και θεωρώ πως στο φινάλε θα τον έχουμε καταφέρει.

Από κει και πέρα είμαι σίγουρος πως μπορούμε ακόμη ψηλότερα. Αυτό θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό από το αποτέλεσμα του αυριανού αγώνα απέναντι στον Προμηθέα. Ένα ακόμη εκτός έδρας παιχνίδι. Αυτό τα λέει όλα από μόνο του καθώς δυστυχώς εμφανίζουμε διαφορετικό πρόσωπο στα εκτός σε σχέση με τα εντός έδρας ματς. Όμως, ίσως αυτή τη στιγμή να είναι η μεγαλύτερη ευκαιρία που έχουμε για να πανηγυρίσουμε την 2η εκτός έδρας νίκη μας.

Η ψυχολογία είναι στα ύψη και σίγουρα αυτό θα φανεί και στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Πάτρας αύριο. Υπάρχει μεγάλη συσπείρωση και αυτό θεωρώ πως θα βοηθήσει πολύ για να πάρουμε το ροζ φύλλο αγώνα. Φυσικά, απέναντι μας θα έχουμε έναν ιδιαίτερα δυνατό αντίπαλο, κόντρα στον οποίο αναμετρηθήκαμε στο γήπεδο μας στον α’ γύρο, με το ματς να πηγαίνει στην παράταση. Εξίσου αμφίρροπο πιστεύω πως θα είναι και το αυριανό αλλά εύχομαι να είμαστε ξανά εμείς, εκείνοι που θα πανηγυρίσουν στο φινάλε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…