Κεντρική Basket League Κύμη “Είμαστε μαχητές και στο τέλος θα επιβιώσουμε”

“Είμαστε μαχητές και στο τέλος θα επιβιώσουμε”

kymi sigounas

kymi-sigounas

Τη νίκη που θα την απομακρύνει από τις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό, θα επιδιώξει να πάρει η Κύμη το Σάββατο (25/03, 17:00) απέναντι στον Άρη για την 23η αγωνιστική της Basket League. Ο Αλέξανδρος Σιγκούνας με δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, τόνισε ότι είναι το παιχνίδι της χρονιάς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Πλέον, μετράμε αντίστροφα για το τέλος του πρωταθλήματος της Basket League, καθώς απομένουν μόλις 4 αγωνιστικές για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας. Το φινάλε αναμένεται συναρπαστικό καθώς προβλέπονται μεγάλες μάχες για την παραμονή στην κατηγορία.

Μπορεί την προηγούμενη αγωνιστική να μην καταφέραμε να κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ, αλλά η ομάδα έδειξε χαρακτήρα και στάθηκε ιδιαίτερα δυνατή και ενωμένη στα δυσκολότερα σημεία του παιχνιδιού, μαχόμενη μέχρι το τελευταίο λεπτό. Ο αντίπαλος μας πήρε γρήγορα μεγάλο προβάδισμα στην αρχή της αναμέτρησης , εμείς όμως καταφέραμε να κλείσουμε την διαφορά μέχρι και στους 4 πόντους, αλλά δυστυχώς κάποια λάθη δεν μας επέτρεψαν να φτάσουμε στην ανατροπή και στην νίκη.

Το ματς αυτό αποτελεί παρελθόν, απλά πρέπει να τονίσω ότι μείναμε ευχαριστημένοι από την προσπάθεια όλων και ότι μπήκαμε δυναμικά στην καινούργια αγωνιστική εβδομάδα. Το Σάββατο μας περιμένει το μεγαλύτερο ίσως παιχνίδι όλης της χρονιάς”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Κύμη

Δειτε επισης

Αναστέλλεται προσωρινά η λειτουργία του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης!

H Κύμη εξέδωσε ανακοίνωση, ενημερώνοντας τον κόσμο για τους λόγους που αποχωρεί από τη Bas…