Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Δείξαμε χαρακτήρα απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα”

“Δείξαμε χαρακτήρα απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα”

sfairopoulos

sfairopoulos

Ο Ολυμπιακός επικράτησε εκτός έδρας στην παράταση του Ερυθρού Αστέρα με 6664, για την 27η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να τονίζει πως οι “ερυθρόλευκοι” έδειξαν χαρακτήρα απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος:
“Είναι μια μεγάλη νίκη για εμάς, γιατί δείξαμε χαρακτήρα απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Είμαστε χαρούμενοι που εξασφαλίσαμε το πλεονέκτημα έδρας, ειδικά παίζοντας χωρίς το Λοτζέσκι και με το Σπανούλη άρρωστο όλη την εβδομάδα. Ευχόμαστε τα καλύτερα στον αντίπαλο.”

Για την αμυντική απόδοση των παικτών του, η οποία ήταν εξαιρετική, αλλά και στο νικητήριο καλάθι του Γιώργου Πρίντεζη, δήλωσε:
“Κάναμε αμυντικά ένα από τα καλύτερα πρώτα ημίχρονα της σεζόν. Αμυνθήκαμε εξαιρετικά και απέναντι σε όλες τις επιλογές των αντιπάλων. Στο τέλος ο Αγραβάνης πέτυχε συνεχόμενους πόντους, που ήταν καθοριστικοί για εμάς. Ήταν ένα ανοιχτό παιχνίδι στην παράταση και στην τελευταία επίθεση ήμασταν συγκεντρωμένοι. Ανοίξαμε το γήπεδο και τις γραμμές και βρήκαμε τον Πρίντεζη για το καλάθι της νίκης.”

Για την ατμόσφαιρα στην “Kombank Arena”, είπε:
“Θέλω να συγχαρώ τους οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα για την εξαιρετική ατμόσφαιρα. Οι δύο ομάδες πάλεψαν για τη νίκη, έχουν πολύ καλές σχέσεις και είναι ένα παράδειγμα για το πώς θα πρέπει να φέρονται οι φίλαθλοι. Είναι κάτι σπουδαίο για το μπάσκετ. Σεβόμαστε πολύ τον Ερυθρό Αστέρα και τους φιλάθλους του.”

Ο Μίλαν Τόμιτς από πλευράς του, μίλησε:
Για τον Δημήτρη Αγραβάνη:
“Ο Αγραβάνης με τα καλάθια που έβαλε γύρισε το ματς. Ήταν πολύ σημαντικός στο αποψινό παιχνίδι, ειδικά στο τέλος.”

Για τα προβλήματα τραυματισμών και το ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης:
“Έρχεται ένα δύσκολο παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης και τα προβλήματα τραυματισμών δεν μας αφήνουν σε ησυχία. Για αυτό είμαστε εδώ όμως εμείς οι προπονητές, για να βοηθάμε στις δυσκολίες.”

Για την ατμόσφαιρα του Βελιγραδίου:
“Καταπληκτική η ατμόσφαιρα στο Βελιγράδι. Είναι εντυπωσιακό να βλέπεις 25.000 κόσμο να υποστηρίζει και τις δυο ομάδες. Ο κόσμος τους πηγαίνει πάντα στο γήπεδο.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Λαρεντζάκης: «Η φιλοσοφία του Μπαρτζώκα στηρίζεται στις σχέσεις μεταξύ συμπαικτών»

Στην φιλοσοφία του Μπαρτζώκα, αναφέρθηκε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης. Ο Ολυμπιακός αντιμετωπί…