Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Είμαστε η καλύτερη ομάδα της Ευρωλίγκα τα τελευταία 8 χρόνια”

“Είμαστε η καλύτερη ομάδα της Ευρωλίγκα τα τελευταία 8 χρόνια”

aggelopoulos

aggelopoulos

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν έκρυψε τη χαρά του για τη νίκη απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα και ανέφερε πως ο Ολυμπιακός είναι η κορυφαία ομάδα την τελευταία οκταετία στην Ευρωλίγκα και ακόμη πως η ομάδα του θα βρεθεί σίγουρα στην Κωνσταντινούπολη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ:

Για το παιχνίδι: “Είναι πολύ μεγάλη νίκη σε μία δύσκολη έδρα που είχε 20.000 κόσμο, αλλά πολιτισμένη ατμόσφαιρα. Θύμισε Κωνσταντινούπολη και ο καθένας μπορεί να ονειρεύεται”.

Για το βάθος στο ρόστερ: “Είχαμε τραυματισμούς, αλλά η ομάδα έδειξε πως πάντα κάποιος βγαίνει μπροστά. Είναι σημαντικό και το τρίποντο του Πρίντεζη. Θύμισε αγώνα πλέι οφ”.

Για τον ελληνικό κορμό: “Τα μυστικά είναι πολλά. Κάποια στιγμή θα τα αναλύσουμε. Δεν είναι μόνο ο Ελληνας προπονητής και οι Ελληνες παίκτες. Ο ελληνικός  κορμός είναι σημαντικός, αλλά και ο Γκριν έβγαλε την πάσα στον Πρίντεζη. Το μυστικό είναι και στο πώς δένουν, δεν υπάρχουν διαφορές μεταξύ ξένων κι Ελλήνων“.

Για την πορεία της ομάδας τα τελευταία χρόνια: “Μαζί με τον Παναγιώτη έχουμε πετύχει κάτι εκπληκτικό. Είμαστε η καλύτερη ομάδα της Ευρωλίγκα τα τελευταία 8 χρόνια. Είμαστε υπερήφανοι για όσα έχουμε πετύχει”.

Για το αν θα προκριθούν στο Final 4: “Προηγείται το ματς με την Ρεάλ. Ο καθένας μπορεί να ονειρεύεται, αλλά ο Ολυμπιακός πρέπει να νικήσει την Ρεάλ. Το καλάθι του Πρίντεζη πάντως θύμισε Κωνσταντινούποολη“.

Για την ατμόσφαιρα: “Δεν μπορώ να πω ότι ζήλεψα. Ήταν εντυπωσιακή η ατμόσφαιρα. Βοηθάει και το γήπεδο, όπου θα γίνει το F4 του 2018. Μακάρι να είμαστε εδώ”.

Για το ΣΕΦ: “Η Πολιτεία έχει κάποιες σκέψεις. Όταν μας ανακοινωθούν θα το συζητήσουμε. Από εκεί και πέρα θα το δούμε”.

Ενώ τέλος όταν του ζητήθηκε να αφιερώσει τη νίκη δήλωσε: “Θα τα πούμε στην Κωνσταντινούπολη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ο Μιλουτίνοφ ταξίδεψε στο Βελιγράδι για να στηρίξει τον Ολυμπιακό

Στο Βελιγράδι για το Παρτιζαν – Ολυμπιακος βρίσκεται  ο Μιλουτίνοφ. Ο Νίκολα Μιλουτί…