Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Πίσω από κάθε αθλητή κρύβονται άνθρωποι που τον στηρίζουν”

“Πίσω από κάθε αθλητή κρύβονται άνθρωποι που τον στηρίζουν”

papanikolaou 1

papanikolaou

Ο Κώστας Παπανικολάου ήταν από τους πρωταγωνιστές της νίκης του Ολυμπιακού την οποία αφιέρωσε στον αδερφό του, ενώ επίσης ανέφερε πως σε όλους κάτι θύμισε το πεταχτάρι του Πρίντεζη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα φόργουορντ:

Για την αναμέτρηση: “Δείξαμε χαρακτήρα σε μια πολύ δύσκολη έδρα. Γενικά είναι δύσκολο να παίζεις στην έδρα μιας ομάδας που θέλει τη νίκη, είτε είναι αδελφά σωματεία είτε όχι. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι με εξαίρεση ένα διάστημα στο τέλος της τρίτης και της αρχής της τέταρτης περιόδου.

Χαλάσαμε το παιχνίδι μας. Φτάσαμε σε μια κατοχή, με το παιχνίδι να κρίνεται σε ένα μεγάλο σουτ ή μια άμυνα. Πήραμε μια νίκη μεγάλης ουσίας. Μας θύμισε σε όλους κάτι, πιο πολύ στο Γιώργο. Η ουσία είναι ότι κάναμε ένα βήμα στο μεγάλο δρόμο που έχουμε. Έχουμε πλέον το πλεονέκτημα έδρας, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να παλεύουμε για να μη χάσουμε το δρόμο μας”.

Για τα νεκρά διαστήματα της ομάδας του: “Σίγουρα, αλλά είναι κάπου λογικό να βγαίνει η κούραση και η υπερπροσπάθεια. Ίσως είμαστε η μόνη ομάδα που δεν έχει κάνει κοιλιά. Όμως έχουμε το καθαρό μυαλό στο τέλος για να παίρνουμε τη νίκη”.

Τέλος αφιέρωσε τη νίκη στον αδερφό του: “Θέλω να αφιερώσω τη νίκη στον αδερφό μου, που με στήριξε κάποιους δύσκολους μήνες. Σήμερα έχει γενέθλια και θέλω να του πω χρόνια πολλά. Πίσω από κάθε αθλητή κρύβονται άνθρωποι που τοv στηρίζουν και για μένα είναι ο αδερφός μου”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ο Ολυμπιακός για το break στη Βαρκελώνη

Ο Ολυμπιακός μπαίνει στη μάχη των play off της Ευρωλίγκα. Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στη Β…