Κεντρική Ελλάδα Κύπελλο Βασιλακόπουλος: “Διαστρέβλωσαν τις δηλώσεις μου”

Βασιλακόπουλος: “Διαστρέβλωσαν τις δηλώσεις μου”

Η ξεφτίλα του αιώνα - Γιώργος Κογκαλίδης

Ύστερα από τις σφοδρές αντιδράσεις που σημειώθηκαν με αφορμή τη χθεσινή δήλωσή του για πιθανή εμπλοκή της μουσουλμανικής μειονότητας της Ξάνθης στον τελικό του Κυπέλλου στο ενδεχόμενο διεξαγωγής του στην πόλη, ο Γιώργος Βασιλακόπουλος έκανε, σήμερα, λόγο για “προσπάθεια διαστρέβλωσης των δηλώσεών” του.

Η δήλωση του προέδρου της ΕΟΚ:

“Με μεγάλη έκπληξη και έντονο προβληματισμό παρακολουθώ τη συνεχιζόμενη και δυστυχώς διευρυνόμενη προσπάθεια πλήρους διαστρέβλωσης δηλώσεών μου, με σκοπό στόχο των συγκεκριμένων κύκλων να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη.

Η ιστορική μου διαδρομή είναι γνωστή. Οι θέσεις μου, οι απόψεις μου και οι αξίες που υπηρέτησα στον ευρωπαϊκό και ελληνικό χώρο είναι, επίσης, γνωστές και οι προσπάθειες των διαφόρων στον βωμό να απασχολήσουν την επικαιρότητα και δημοσιότητα θα πέσουν στο κενό.

Οι δηλώσεις μου είχαν να κάνουν με τις πιθανές επιπτώσεις σε πολλά επίπεδα από την παρουσία τριών-τεσσάρων χιλιάδων στρατών οπαδών αντιμαχομένων παρατάξεων στην πόλη της Ξάνθης και τους κατοίκους της και ο νοών νοείτο. Το τι συνέβη στην πόλη της Λαμίας είναι σε όλους γνωστό.

Αυτά και επειδή το θέμα είναι πολύ λεπτό, ο καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες του και δεν πρόκειται να επανέλθω, με τη μόνη υπενθύμιση ότι στην πόλη της Ξάνθης, εκτός των άλλων μεγάλων διοργανώσεων, έχει διεξαχθεί με απόλυτη επιτυχία και διεθνές τουρνουά Ανδρών, το 2015, με τη συμμετοχή των Εθνικών Ομάδων της Ελλάδας, της Ρωσίας, της Τσεχίας και της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • Σχολή διαιτησίας του ΣΕΔΚΑ

    Στις 15 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί νέα σχολή διαιτησίας από τον ΣΕΔΚΑ. Ο Σύνδεσμος της Α…
  • Πήρε το ντέρμπι ο Ιάσονας

    Αήττητος παρέμεινε μετά τη διεξαγωγή και της 6ης αγωνιστικής της Α ΕΣΚΑ Κορασίδων ο Ιάσωνα…
  • Ένας αήττητος Φάρος

    Ο Φάρος Κερατσινίου ήρθε για να μείνει ή, μάλλον, για να πρωταγωνιστήσει στο μπάσκετ γυναι…
Περισσότερα από Σωτήρης Χαραλαμπόπουλος
Περισσότερα σε Κύπελλο

Δειτε επισης

Φασούλας: «Να έχει το μπάσκετ γυναικών ίδιες ευκαιρίες και ευκολίες»

Παγκόσμια μέρα της γυναίκας η σημερινή και σε αυτό το πλαίσιο ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΟΚ…