Κεντρική Ελλάδα Γκρίζο φόντο Τρέχει και δεν φτάνει ο Στέλιος

Τρέχει και δεν φτάνει ο Στέλιος

simeonidis stelios1

simeonidis-stelios1

Γράψαμε πριν από δύο μέρες για τη… “Βαριά ήττα Συμεωνίδη” στις εκλογές της ΟΔΚΕ. Ο ΚΕΔάρχης δεν σταμάτησε να τηλεφωνεί στον νεοεκλεγέντα πρόεδρο της ΟΔΚΕ, Κωνσταντίνο Μπούσια, αλλά φαίνεται πως δεν ήταν ο μοναδικός που είδε… κλήση στο κινητό του.

Ποντάρετε τα ματς του ΠΑΟΚ (με Παρτιζάν) και της ΑΕΚ (με Γιουβέντους) στις υψηλότερες αποδόσεις της αγοράς που προσφέρει η 2winbet.gr στους πελάτες της και δείτε με LIVE STREAMING τις προσπάθειες του Αντετοκούνμπο στο παιχνίδι Μπακς-Χιτ!

Ο έντρομος Θεσσαλονικιός παράγοντας διαιτησίας και παλαιότερο μέλος της ΚΕΔ/ΕΟΚ, είχε πάρει κατά τη διάρκεια της διαδικασίας -κι ενώ είχαν γνωστοποιηθεί (σε στενό οικογενειακό κύκλο) τα αποτελέσματα- τον Βενιαμίν Θωμόπουλο. Το τηλεφώνημα έγινε πριν την κλήρωση για την θέση.

Ο κ. Συμεωνίδης ζήτησε να παραιτηθεί ο Βενιαμίν, υπέρ του Αλέξανδρου Σιμητόπουλου, κάτι που ο κ. Θωμόπουλος αρνήθηκε, με αποτέλεσμα να μείνει η Θεσσαλονίκη χωρίς εκπρόσωπο στο Δ.Σ. της ΟΔΚΕ και να υποστεί τη βαριά προσωπική ήττα ο κ. Συμεωνίδης, ο οποίος πλέον δεν νιώθει και τόσο καλά στην καρέκλα του.

Βλέπετε, ο νυν πρόεδρος της Ομοσπονδίας Διαιτητών (Μπούσιας) γνωρίζει πως ο “παρκαδόρος” ήταν απέναντί του και μην σας κάνει εντύπωση αν ζητήσει από τον πρόεδρο της ΕΟΚ, Γιώργο Βασιλακόπουλο, με τον οποίο έχει -για την ώρα- άριστη σχέση, ακόμα και αλλαγή στην ΚΕΔ/ΕΟΚ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Γκρίζο φόντο

Δειτε επισης

Λήξη συναγερμού για Πετρούσεφ

Καθαρή η μαγνητική του Φιλίπ Πετρούσεφ. Ο Φιλίπ Πετρούσεφ υποβλήθηκε το πρωί σε μαγνητική …