Κεντρική Ελλάδα Γκρίζο φόντο Βαριά ήττα Συμεωνίδη

Βαριά ήττα Συμεωνίδη

simeonidis-ked

Οι εκλογές στην ΟΔΚΕ έχουν νικητές, αλλά κι έναν ηττημένο. Για τους νικητές θα αναφερθούμε τις προσεχείς ημέρες, καθώς έχουμε πολλά κι ενδιαφέροντα από τη Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας Διαιτητών, αλλά και από τον τρόπο με τον οποίο ψήφισαν τα μέλη. Ο Στέλιος Συμεωνίδης ήταν ο μεγάλος ηττημένος, γι’ αυτό κι αμέσως μετά… έτρεχε και δεν έφτανε. Τρία τηλεφωνήματα, σε διάστημα 20 λεπτών έκανε στον Κωνσταντίνο Μπούσια, ο οποίος από ένα σημείο και μετά απλά δεν του απαντούσε.

Ο ΚΕΔάρχης έχασε τον εκπρόσωπο της Θεσσαλονίκης. Ο Αλέξανδρος Σιμητόπουλος έμεινε εκτός Διοικητικού Συμβουλίου, γεγονός που ευνόησε σημαντικά τον Κωνσαντίνο Μπούσια να εκλεγεί στη θέση του προέδρου. Ήταν δεδομένο ότι αν ήταν στους επτά ο Θεσσαλονικιός θα ψήφιζε τον Παναγιώτη Ντάβαρη, όμως δεν πήρε τον αναγκαίο και ικανό αριθμό ψήφων.

Η Θεσσαλονίκη έμεινε χωρίς εκπρόσωπο και οι γνωρίζοντες πρόσωπα και πράγματα στον χώρο της διαιτησίας κάνουν λόγο για προσωπική ήττα του Συμεωνίδη, ο οποίος το… φύσαγε και δεν κρύωνε. Γι’ αυτό και τα απανωτά τηλέφωνα στον Πατρινό πρόεδρο της ΟΔΚΕ, ο οποίος πάντως δεν υποδέχθηκε τις κλήσεις με… ενθουσιασμό.

Δεν λέμε ότι με το… καλημέρα οι σχέσεις ΟΔΚΕ και ΚΕΔ δεν ξεκινούν από το υψηλότερο σημείο, όμως καθένας κάνει επιλογές, με τις οποίες καλείται να ζήσει και αυτός, και οι άλλοι. Ο Συμεωνίδης διάλεξε “στρατόπεδο” (δεν ήταν αυτό του Μπούσια) κι έχασε. Τι συνεπάγεται αυτό, θα φανεί στην πορεία. Αν μη τι άλλο θα ξοδέψει αρκετές μονάδες για να επικοινωνήσει με τον νέο πρόεδρο της Ομοσπονδίας…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Γκρίζο φόντο

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: «Ανοιχτό» το ενδεχόμενο χειρουργείου για Παπανικολάου

Ο Κώστας Παπανικολάου παραμένει εκτός δράσης και υπάρχει πιθανότητα να περάσει την πόρτα τ…