Κεντρική Basket League Άρης Κύπελλο Ελλάδας: Το “ευχαριστώ” του Άρη κι η ενημέρωση

Κύπελλο Ελλάδας: Το “ευχαριστώ” του Άρη κι η ενημέρωση

aris-nick-galis-hall-kosmos-sold-out

Ο Άρης εξέδωσε ανακοίνωση, μέσω της οποίας ευχαρίστησε τους κατόχους διαρκείας PLATINUM και GOLD για τη μέση ανταπόκρισή τους στο θέμα των εισιτηρίων του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό και κάλεσε τους κατόχους διαρκείας της θύρας 2-3Α να δηλώσουν συμμετοχή για την αγορά ενός εισιτηρίου.

Αναλυτικά:
“Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους κατόχους διαρκείας PLATINUM και GOLD για την άμεση ανταπόκρισή τους στο θέμα των εισιτηρίων του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό SUPERFOODS.

Ενημερώνουμε ότι σειρά πλέον παίρνουν οι κάτοχοι διαρκείας στις θύρες 2-3Α, οι οποίοι καλούνται την Δευτέρα (13/02) από τις 9:00 ως τις 17:00 να δηλώσουν συμμετοχή για την αγορά ενός εισιτηρίου στο τηλέφωνο 2310-265600.

Υπενθυμίζουμε ότι η διαδικασία αγοράς των εισιτηρίων (η τιμή των οποίων είναι 30 ευρώ) έχει ως εξής: θα πρέπει να δίνεται ο Α.Μ.Κ.Α. και να επιδεικνύεται το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας, τόσο κατά τη στιγμή αγοράς του εισιτηρίου, όσο και στις θύρες πριν την είσοδό σας στο “Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, Nick Galis Hall”.

Όσον αφορά στα ΑΜΕΑ, κατόπιν απόφασης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης θα δοθούν μόλις δέκα προσκλήσεις. Με δεδομένη την μεγάλη ζήτηση που ήδη υπάρχει, αποφασίστηκε οι δέκα τυχεροί να προκύψουν κατόπιν κλήρωσης. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή τηλεφωνικά την Δευτέρα (13/02) από τις 9:00 ως τις 17:00 στο 2310-265600″.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Άρης: Μέρος της προπόνησης Σλαφτσάκης και Μιλόσεβιτς

Ευχάριστα είναι τα νέα στο στρατόπεδο του Άρη ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης κόντρα στην …