Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Κακοί επιθετικά στο δεύτερο ημίχρονο…”

“Κακοί επιθετικά στο δεύτερο ημίχρονο…”

asoy

asoyΓια τον Σούλη Μαρκόπουλο η Βιλερμπάν δίκαια κέρδισε τον ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα ο έμπειρος κόουτς είπε μετά το τέλος του αγώνα:

Η Βιλερμπάν ήταν καλύτερη και δίκαια κέρδισε το παιχνίδι. Εμείς ξεκινήσαμε καλά στο πρώτο δεκάλεπτο, στο δεύτερο χάσαμε την συγκέντρωσή μας και εύκολα καλάθια κάτω από το καλάθι. Θα μπορούσε να ήταν διαφορετικό το σκορ στο πρώτο ημίχρονο. Παρ’ όλα αυτά ήμασταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτεροι ήμασταν κακοί επιθετικά, βάλαμε μόνο 23 πόντους.

Δεν είχαμε καθόλου καλή συγκέντρωση, καθόλου καλές επιλογές, πήγαμε σε μεμονωμένες προσπάθειες και δεν βρίκαμε τα ελεύθερα σουτ. Δώσαμε το δικαίωμα στον αντίπαλο να τρέξει και να σκοράρει. Αμυντικά δώσαμε ευκαιρίες στην αντίπαλη ομάδα, ήμασταν διστακτικοί. Δεν καλύψαμε τους χώρους που έπρεπε να καλύψουμε και δώσαμε την ευκαιρία στην αντίπαλη ομάδα να κερδίσει αρκετά ριμπάουντ ερχόμενοι από έξω προς τα μέσα οι παίκτες. Χάσαμε αρκετά ριμπάουντ όταν οι παίκτες μας ήταν κοντά στο καλάθι”.

ΜακΦάντεν: “Πολλά λάθη…”

Ο Θαντ ΜακΦάντεν τόνισε: “Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Η Βιλερμπάν έβγαλε περισσότερη ενέργεια από εμάς. Κάναμε πολλά μικρά λάθη τα οποία παίζουν ρόλο σε τέτοια παιχνίδια. Προσπαθήσαμε αλλά θα πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι”.

Για το ντεμπούτο του: “Κάθε παιχνίδι για εμένα είναι σημαντικό. Δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο το σημερινό. Προσπαθώ κάθε ματς να το δω ως ξεχωριστό”.

O τεχνικός της Βιλερμπάν, Ντι Τζέι Τζάκσον είπε: “Μετά την διακοπή για τις γιορτές, πάντα είμαστε ανήσυχοι για τον ρυθμό της ομάδας. Είχαμε καλό ρυθμό, κάναμε όμως και αρκετά λάθη με συνέπεια να δώσουμε πολλά επιθετικά ριμπάουντ. Είχαμε διάθεση και αυτό μας βγήκε… Είμαι χαρούμενος με το θετικό αποτέλεσμα και μετά την ήττα της Νεπτούνας, τώρα εμείς έχουμε το πλεονέκτημα (για την πρώτη θέση). Ηταν σημαντική νίκη. Τώρα έχουμε ακόμα τρία παιχνίδια, τα δύο εκτός έδρας και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να περάσουμε απευθείας στη δεύτερη φάση των πλέι οφ, κάτι που είναι ο στόχος μας”.

Ο ΝτεΜάρκους Νέλσον υπογράμμισε: “Ο ΠΑΟΚ είναι καλή ομάδα και παίζει πολύ δυναμικά. Έπρεπε να είμαστε έτοιμοι για το ματς. Τα ποσοστά μας από το δίποντο ήταν καλά, στο τρίποντο και στις βολές όχι τόσο… Οδηγήσαμε τον ΠΑΟΚ σε 18 λάθη και αυτό ήταν το κλειδί για την νίκη. Επίσης γενικά ελέγξαμε τα ριμπάουντ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
  • porter paok

    ΠΑΟΚ – Μαρούσι 77-62

    Ο ΠΑΟΚ νίκησε το Μαρούσι και μπήκε στα playoff της Basket League Την είσοδο του στα playof…
  • paok

    ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

    Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …
  • levin porter jr paok

    ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

    Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Μαρούσι 77-62

Ο ΠΑΟΚ νίκησε το Μαρούσι και μπήκε στα playoff της Basket League Την είσοδο του στα playof…