Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Φρέσκος” ΜακΦάντεν με… τέσσερις πρωτιές

“Φρέσκος” ΜακΦάντεν με… τέσσερις πρωτιές

m

mΟ ΠΑΟΚ έκανε το… χρέος του απέναντι στην Νεπτούνας, πήρε την νίκη με 82-73 και γι’ αυτό “χρωστά” πολλά στον Θαντ ΜακΦάντεν. Ο Αμερικανός ήταν εκπληκτικός στην δεύτερη περίοδο κατά την οποία πήρε τον “Δικέφαλο” από το… χεράκι, στο πρώτο ημίχρονο πέτυχε 22 πόντους και συνολικά 31 στον αγώνα της Τρίτης. Μπορεί να είναι “φρέσκος” στον ΠΑΟΚ, αλλά φαίνεται να έχει προσαρμοστεί πολύ γρήγορα έχοντας μάλιστα τέσσερις πρωτιές στα πρώτα του τρία παιχνίδια ανάμεσα στους συμπαίκτες.

Ας δούμε που ξεχωρίζει ο ΜακΦάντεν στα ματς που έπαιξε, αυτά δηλαδή απέναντι σε Βιλερμπάν, Παναθηναϊκό και Νεπτούνας. Ο Αμερικανός έχει τον μεγαλύτερο μέσο όρο πόντων σε αυτό το κομμάτι των τριών αγώνων πετυχαίνοντας 21,3 πόντους ανά ματς. Επίσης είναι πρώτος ανάμεσα στους συμπαίκτες του και στο σύστημα αξιολόγησης με 17,6 βαθμούς μέσο όρο. Την πρωτιά (μαζί με τον Βαγγέλη Μαργαρίτη) έχει και στα κλεψίματα.

H Euroleague, το NBA και όλες οι μεγάλες διοργανώσεις παίζουν στην 2winbet.gr με τις υψηλότερες αποδόσεις και με αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές!

Κόντρα σε Βιλερμπάν, Παναθηναϊκό και Νεπτούνας έχει 1,6 κλεψίματα ανά αγώνα. Ο ΜακΦάντεν, μάλιστα, είναι ο παίκτης που έχει πάρει τον μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής στα τελευταία τρία ματς του ΠΑΟΚ. Έχει παίξει 28,8 λεπτά ανά αγώνα και αυτή είναι η τέταρτη του πρωτιά ανάμεσα στους παίκτες του ΠΑΟΚ. Γενικότερα ο Αμερικανός ως τώρα… αρέσει και αν συνεχίσει έτσι, πιθανόν σε βάθος χρόνου να ξεκινήσουν οι πρώτες συζητήσεις για την παραμονή του στον ΠΑΟΚ. Άλλωστε στον “Δικέφαλο” είχαν και έχουν καλή άποψη γι’ αυτόν…

Γενικά στους “ασπρόμαυρους” από νωρίς κάνουν σχέδια για την επόμενη αγωνιστική χρονιά και εδώ και καιρό έχουμε αποκαλύψει πως υπάρχει διάθεση να παραμείνουν την επόμενη αγωνιστική χρονιά οι Πέινερς, Κλάντον και Σάιμπερτ. Ίσως “μπει” και ο ΜακΦάντεν σε αυτό το “γκρουπ” παικτών… Για την ώρα, βέβαια, το δείγμα των τριών αγώνων είναι αρκετά μικρό, το θέμα της παραμονής του Αμερικανού δεν μπορεί να “καίει” από τώρα και το ζητούμενο είναι ο ΜακΦάντεν να δείξει την ίδια σταθερότητα και το επόμενο διάστημα. Και να μπορέσει να βοηθήσει και στο δημιουργικό, εκτός από το εκτελεστικό κομμάτι…

Συνάντηση με Κομνηνό

Την δυνατότητα να τα πουν με τον Γενικό Διευθυντή του Champions League, Πατρίκ Κομνηνό είχαν οι Πρέλεβιτς και Γαλατσόπουλος την Τετάρτη. Η ΚΑΕ δημοσίευσε και σχετική φωτογραφία από την συνάντηση.

apatrik

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Λαρεντζάκης: «Η φιλοσοφία του Μπαρτζώκα στηρίζεται στις σχέσεις μεταξύ συμπαικτών»

Στην φιλοσοφία του Μπαρτζώκα, αναφέρθηκε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης. Ο Ολυμπιακός αντιμετωπί…