Κεντρική Basket League Χαραλαμπόπουλος στο eΒasket: “Έχουμε πάρα πολλά περιθώρια βελτίωσης…”

Χαραλαμπόπουλος στο eΒasket: “Έχουμε πάρα πολλά περιθώρια βελτίωσης…”

charalampopoulos

charalampopoulosΠρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ευρωπαϊκού μπάσκετ… Ο λόγος για τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο τον οποίο πιστεύουν πολύ στον Παναθηναϊκό και απόδειξη αυτού είναι πως το καλοκαίρι του 2016 ο νεαρός υπέγραψε οκταετές (!) συμβόλαιο. To ebasket.gr συνάντησε στο “Παλατάκι” τον Χαραλαμπόπουλο και μίλησε μαζί του μετά το τέλος του αγώνα ΠΑΟΚ, ένα ματς στο οποίο ο Παναθηναϊκός έκανε το… χρέος και πήρε το “διπλό” επιστρέφοντας στα θετικά αποτελέσματα μετά τις ήττες από Ούνικς και Ολυμπιακό.

Επόμενο ματς του Παναθηναϊκού αυτό με την Εφές. Οι “πράσινοι” θα πάρουν ακόμη μια εντός έδρας νίκη; Ποντάρετε στην 2winbet.gr στην οποία υπάρχουν οι υψηλότερες αποδόσεις!

“Χρειαζόμαστε τις νίκες όσο τίποτα…”

Πλέον για τους “πράσινους” θα πρέπει να υπάρχει ανάλογη συνέχεια… Το πρόγραμμα της ομάδας του Πασκουάλ, πάντως, δεν είναι καθόλου εύκολο. Ακολουθούν μέσα στον Ιανουάριο δύο ματς με τον Ολυμπιακό (Κύπελλο και πρωτάθλημα), το παιχνίδι με την Εφές (13/1) και αυτά με Φενέρ (19/1), Μπαρτσελόνα (24/1) και Ερυθρό Αστέρα (26/1). “Σίγουρα κάθε εβδομάδα είναι δύσκολη, κάθε μήνας είναι δύσκολος…”, μας είπε ο Χαραλαμπόπουλος ο οποίος για τα δύσκολα ματς που “έρχονται” μέσα στον Γενάρη, τόνισε πως “χρειαζόμαστε τις νίκες όσο τίποτα… Ελπίζω να τις πάρουμε. Πρέπει να παίξουμε σωστά και να πάρουμε τις νίκες”.

avasilis“Να είμαστε πιο συνεπείς σε όλο το παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό…”

Οι “πράσινοι” μετά το ματς με την Εφές, έχουν το ντέρμπι Κυπέλλου απέναντι στον Ολυμπιακό. Ένα παιχνίδι που θα δώσει στον νικητή την πρόκριση στον τελικό… Τι πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός καλύτερα σε σχέση με την τελευταία ήττα (77-69) από τους “ερυθρόλευκους” ώστε να μπορέσει να πάρει το “διπλό” στον αγώνα που θα γίνει στο ΣΕΦ στις 16/1; “Πρέπει να είμαστε πιο συνεπείς σε όλο το παιχνίδι. Έχουμε μιλήσει, έχουμε δει τα λάθη μας στο βίντεο. Το θέμα είναι αυτά τα λάθη που κάναμε να τα διορθώσουμε. Αυτό είναι το θέμα… Από εκεί και πέρα υπάρχουν θέματα τεχνικά που τα ξέρει ο προπονητής”.

“Άρχισα πολύ χάλια την σεζόν, τώρα έχω βρει ρυθμό…”

Όσο για την μέχρι τώρα φετινή του παρουσία στον Παναθηναϊκό αλλά και για την συνολική εικόνα της ομάδας; Ο νεαρός ανέφερε: “Εγώ προσωπικά άρχισα πολύ χάλια την σεζόν. Δεν ήμουν καλός… Τώρα όμως έχω βρει ρυθμό, παίζω λίγο καλύτερα και προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα εκεί που μπορώ. Από εκεί και πέρα η ομάδα προσπαθεί να κατακτήσει τους στόχους της. Και τους τρεις στόχους, τους θέλουμε…“. Ο Παναθηναϊκός πάντα έχει το “πρέπει” της νίκης και εν όψει της συνέχειας σχετικά με τα περιθώρια βελτίωσης στην απόδοση των “πρασίνων”, υπογράμμισε ότι “υπάρχουν πάρα πολλά γιατί έχουμε μια καλή ομάδα και ατομικά καλούς παίκτες“.

*O Παναθηναϊκός κέρδισε τον ΠΑΟΚ, στον οποίο υπάρχει… ελεύθερη πτώση στον τομέα των ασίστ. Θυμηθείτε το θέμα εδώ

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Κάτας: «Δείξαμε χαρακτήρα και είμαι υπερήφανος»

Απόλυτα ικανοποιημένος ο Όντετ Κάτας για τη νίκη της Μακάμπι. Ικανοποιημένος για την αντίδ…