Κεντρική Ελλάδα ΣΕΠΚ Webinar υψηλού επιπέδου

Webinar υψηλού επιπέδου

daglas-coach-proteas-voulas

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκε το διαδικτυακό σεμινάριο που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης σε συνεργασία με τη Science Web. Ο προπονητής του Πρωτέα Βούλας, Αλέκος Δάγλας, για περισσότερο από δύο ώρες μοιράστηκε τα “μυστικά” του πάνω στις “εφαρμοσμένες ασκήσεις του σουτ” παρουσιάζοντας ένα πλούσιο ασκησιολόγιο.

Το Σεμινάριο από το πρώτο λεπτό κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των προπονητών που το παρακολούθησαν με τον έμπειρο τεχνικό να αναφέρεται διεξοδικά στο νευραλγικό κομμάτι του σουτ. Αυτό που χαρακτήρισε την ομιλία του κόουτς Δάγλα ήταν τα πολλά βίντεο με ασκήσεις που προβλήθηκαν αλλά και τα πινακάκια που οπτικοποιούσαν κάθε μέρος του Σεμιναρίου. Μετά το τέλος της ομιλίας οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να υποβάλουν τις ερωτήσεις τους κάτι που αποδείχτηκε ιδιαίτερα χρήσιμο.

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης ευχαρίστηκε τον Αλέκο Δάγλα για την υψηλού επιπέδου ομιλία που παρέθεσε και παράλληλα δεσμεύτηκε ότι ομιλίες τέτοιου επιπέδου θα συνεχίσουν να πραγματοποιούνται για να είναι ο Έλληνας προπονητής πάντα ενημερωμένος και πλήρως εφοδιασμένος για να αντεπεξέλθει σε όλα τα επίπεδα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΣΕΠΚ

Δειτε επισης

ΣΕΠΚ: “Πάγια θέση μας η επιστροφή στα γήπεδα, θα καλύψουμε το κόστος των rapid test”

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης με ανακοίνωση του επισημαίνει το γεγονός ότ…