Κεντρική Ελλάδα ΟΣΕΚΑ Χορηγός της ΟΣΕΚΚ η ANEK LINES & BLUE STAR!

Χορηγός της ΟΣΕΚΚ η ANEK LINES & BLUE STAR!

aneklines

aneklines

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΣΕΚΚ και ο πρόεδρος Γιώργος Κούζας ανακοινώνουν τη συνεργασία με την ANEK LINES & BLUE STAR, που θα είναι χορηγοί μεταφοράς για τους αγώνες Πρωταθλήματος και Κυπέλλου, από και προς την Κρήτη. Πρόκειται για την πρώτη από μια σειρά ενεργειών, που θα ανακοινωθούν σύντομα και που στόχο έχουν να βελτιώσουν τις συνθήκες διεξαγωγής των διοργανώσεων μπάσκετ με αγωνιστικό αμαξίδιο.

“Είναι σημαντικό το ότι μια τόσο μεγάλη ελληνική εταιρία γίνεται αρωγός της προσπάθειάς μας. Ευχαριστούμε τους υπεύθυνους της ANEK LINES & BLUE STAR και φιλοδοξούμε αυτή η συνεργασία να κρατήσει για πολλά χρόνια.

Οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας, από τον πρώτο έως τον… τελευταίο (αν και κάτι τέτοιο δεν υπάρχει σε μας) δουλεύουν ασταμάτητα, προκειμένου να διαμορφώσουν εκείνες τις συνθήκες, ώστε οι διοργανώσεις μας να γίνονται απρόσκοπτα. Κι αυτό άρχισε να φαίνεται από τη συγκεκριμένη συνεργασία και θα φανεί μέσα από τις επόμενες ανακοινώσεις μας” δήλωσε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας μπάσκετ με καρότσι, Γιώργος Κούζας.

“Σε μια δύσκολη για όλους -και για τις εταιρίες- εποχή, η οικονομική βοήθεια είναι σημαντική. Για εμάς, όμως, ακόμα σημαντικότερη είναι η εκτίμηση που έδειξαν οι άνθρωποι της ANEK LINES & BLUE STAR στην προσπάθειά μας, η διάθεση και κυρίως η προοπτική, που ανοίγει αυτή η συνεργασία” συμπλήρωσε ο Γενικός Γραμματέας της ΟΣΕΚΚ, Χάρης Περδίκης.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΟΣΕΚΑ

Δειτε επισης

Επιστρέφει στα παρκέ ο Μπάνε Πρέλεβιτς

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς φορά ξανά τα… αθλητικά του. Απίστευτο αλλά πέρα για πέρα αληθινό. Άλλωστ…