Κεντρική Ελλάδα ΟΣΕΚΑ Χορηγός η Aegean

Χορηγός η Aegean

aigean

aigean

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΣΕΚΚ και ο πρόεδρος Γιώργος Κούζας ανακοινώνουν τη συνεργασία με την AEGEAN, που θα είναι χορηγοί αερομεταφοράς για τους αγώνες Πρωταθλήματος και Κυπέλλου. Πρόκειται για τη συνέχιση της προσπάθειας που είχαμε εξαγγείλει, μετά την ανακοίνωση της πρώτης εταιρίας, η οποία στάθηκε αρωγός της ομοσπονδίας μπάσκετ με αγωνιστικό αμαξίδιο.

“Είναι το επιστέγασμα προσπαθειών χρόνων. Μεγάλες ελληνικές εταιρίες βρίσκονται στο πλάι μας. Ευχαριστούμε τους υπεύθυνους της AEGEAN και φιλοδοξούμε αυτή η συνεργασία να κρατήσει για πολλά χρόνια.

Η ΟΣΕΚΚ δαπανά το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων, προκειμένου να καλύψει τα ταξίδια των ομάδων. Είμαστε περήφανοι που έχουμε εκπροσώπηση σε όλη την ελληνική επικράτεια, κάτι που όμως έχει σημαντικό κόστος. Η συμμετοχή εταιριών όπως η ANEK LINES & BLUE STAR και η AEGEAN μειώνουν αυτό το κόστος και μας επιτρέπουν, αφενός να διεξάγουμε απρόσκοπτα τις αγωνιστικές μας διοργανώσεις, αφετέρου να επενδύσουμε και σε άλλους τομείς. Συνεχίζουμε…” δήλωσε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας μπάσκετ με καρότσι, Γιώργος Κούζας.

“Το πλάνο που εδώ και χρόνια δουλεύουμε αποδίδει καρπούς. Ήδη δύο τεράστιες εταιρίες μεταφοράς υποστηρίζουν δυναμικά τις διοργανώσεις μας. Όλοι γνωρίζουμε πως στις μέρες μας η σύναψη χορηγικών συμφωνιών δεν είναι διόλου εύκολη υπόθεση, είναι όμως το επιστέγασμα συνεχούς και συνεπούς δουλειάς” συμπλήρωσε ο Γενικός Γραμματέας της ΟΣΕΚΚ, Χάρης Περδίκης.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΟΣΕΚΑ

Δειτε επισης

Επιστρέφει στα παρκέ ο Μπάνε Πρέλεβιτς

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς φορά ξανά τα… αθλητικά του. Απίστευτο αλλά πέρα για πέρα αληθινό. Άλλωστ…