Κεντρική Basket League Άρης “Θα πρέπει να βελτιωθούμε”

“Θα πρέπει να βελτιωθούμε”

dimitris priftis

dimitris-priftis

Συγνώμη από τον κόσμο του Άρη ζήτησε ο Δημήτρης Πρίφτης για την άσχημη εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του και την ήττα που δέχθηκε από τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Basket League.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για τη νίκη του. Είχε πολύ δύσκολο πρόγραμμα και έπαιξε πιο έξυπνα από μας. Είναι από τα βράδια που είναι πολύ δυσάρεστα, αλλά είναι και σπουδαίες εμπειρίες, ίσως και πιο πολύ από τις νίκες. Είναι σαφές ότι στο μπροστινό μέρος έχουμε κακή λειτουργία, θα πρέπει να βελτιωθούμε. Κάνουμε αμυντικά την προσπάθειά μας, αλλά δεν υποστηρίζουμε επιθετικά αυτό που κάνουμε πίσω. Χρειάζεται πολύ σθένος για να μπορέσουμε να ανατρέψουμε το δυσάρεστο κλίμα. Να ζητήσουμε συγγνώμη από τον κόσμο, ξέρουμε την αγωνία του.

Η ικανότητα έχει δύο σκέλη, το μπασκετικό και το κομμάτι της ψυχικής δύναμης, το να πάρεις ευθύνες, να μην φοβάσαι και να έχεις αυτοπεποίθηση. Διαφωνώ με τον Ξανθόπουλο, πολύ καλά έκανε και σούταρε, γιατί όταν κάποιος σου αφήνει το σουτ και δεν σουτάρεις, ήδη σε κερδίζει στο μυαλό. Πρέπει να σουτάρεις”.

Είναι σαφές και μετά την απώλεια Σανικίτζε ότι έχουμε πρόβλημα στην πάσα και γι’ αυτό παρουσιάζουμε πρόβλημα στην επίθεση”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…